Lääne Elu paberleht teisipäeval, 22. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel2203001

Neli perearsti on valmis tervisekeskusse koonduma

Kui alles oli oht, et Läänemaa haigla peab loobuma tervisekeskusest, sest ükski perearst ei taha sinna kolida, siis nüüd loodab peaarst Tõnis Siir käed lüüa vähemalt nelja perearstiga.

Lihula ettevõtja unistab Virtsu raudtee taastamisest

Reedel Lihulas peetud ettevõtluspäeval esinenud vaibatootja Narma omanik Janek Vipre soovitas Läänemaa elavdamiseks taastada Märjamaa–Virtsu raudtee. Tema sõnul jääks sellele trassile koos Saaremaaga 44 000 inimest, kuid Riisipere–Rohuküla vahele vaid 26 000 hinge. Teise argumendina nimetas Vipre, et rajatav Via Baltica hakkab läbima just Märjamaad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tundub et
8 aastat tagasi

meie eliit hävitati meie oma imbisillide poolt ja nüüd on meil eliidi asemel amööbid

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 22. märtsil | Raplamaa Sõnumid
8 aastat tagasi

[…] Neli perearsti on valmis tervisekeskusse koonduma Kui alles oli oht, et Läänemaa haigla peab loobuma tervisekeskusest, sest ükski perearst ei taha sinna kolida, siis nüüd loodab peaarst Tõnis Siir käed lüüa vähemalt nelja perearstiga. Lihula ettevõtja unistab Virtsu raudtee taastamisest Reedel Lihulas peetud ettevõtluspäeval esinenud vaibatootja Narma omanik Janek Vipre soovitas Läänemaa elavdamiseks taastada Märjamaa–Virtsu raudtee. Tema sõnul jääks sellele trassile koos Saaremaaga 44 000 inimest, kuid Riisipere–Rohuküla vahele vaid 26 000 hinge. Teise argumendina nimetas Vipre, et rajatav Via Baltica hakkab läbima just Märjamaad. Viide allikale: Lääne Elu paberleht teisipäeval, 22. märtsil […]