0

Läänlased olid mullusest tervemad

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse haigestumise langus näitab, et talvine haigestumiste kõrghooaeg hakkab läbi saama. 

Terviseameti Läänemaa esinduse vaneminspektori Lea Kiisi sõnul on ka Läänemaal ülemiste hingamisteede haigustesse haigestumine viimasel ajal vähenenud. Kuigi terviseameti statistika näitab, et Läänemaal oli hingamisteede viirusnakkustesse haigestumine Eesti keskmisest kõrgem, jäi see Lea Kiisi sõnul siiski mullusele alla.

Gripihaigeid oli tänavu Läänemaal 27. Kahel juhul tuvastati laboris A-gripp, ülejäänud puhkudel aga pani gripidiagnoosi perearst.

 

   

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz