Läänlased olid mullusest tervemad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse haigestumise langus näitab, et talvine haigestumiste kõrghooaeg hakkab läbi saama. 

Terviseameti Läänemaa esinduse vaneminspektori Lea Kiisi sõnul on ka Läänemaal ülemiste hingamisteede haigustesse haigestumine viimasel ajal vähenenud. Kuigi terviseameti statistika näitab, et Läänemaal oli hingamisteede viirusnakkustesse haigestumine Eesti keskmisest kõrgem, jäi see Lea Kiisi sõnul siiski mullusele alla.

Gripihaigeid oli tänavu Läänemaal 27. Kahel juhul tuvastati laboris A-gripp, ülejäänud puhkudel aga pani gripidiagnoosi perearst.

 

   

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments