MTÜ Kodukant Läänemaa sai preemiaks üle 700 000 euro

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

mäesalu foto tarmula

Merle Mäesalu. ARVO TARMULA

Maaeluminister otsustas kiita heaks MTÜ Kodukant Läänemaa strateegia 2014-2020+ ning premeerida Kodukant Läänemaad 700 688 euroga. 

Maaeluministri käskkirja „Kohaliku arengu strateegiate heakskiitmine ning kohaliku tegevusgrupi toetuse ja LEADER – projektitoetuse eelarve kolmas osa strateegiate kvaliteedi põhjal kohalike tegevusgruppide kaupa aastateks 2014 – 2020“ järgi kiideti heaks kõikide tegevusgruppide strateegiad. LEADER tegevusgruppe on 26 ja strateegiate hindamise tulemusena premeeriti neid kokku 17 660 000 euro ulatuses.

Kodukant Läänemaa LEADER strateegiale eraldatud lisasumma üle 700 tuhande euro andis seitsmes koht pingereas ja sellest 560 550 eurot on ette nähtud LEADER – projektide toetamiseks ning 140 138 eurot kohaliku tegevusgrupi toetuseks.

Kodukandi juhatuse esimees Merle Mäesalu sõnul on see tunnustus kõigile liikmetele, kes aitasid strateegiat kahe aasta jooksul koostada.

Neljapäeval toimunud MTÜ Kodukant Läänemaa üldoosolek kinnitas ühingu mulluse aastaaruande ja bilansi ning valis juhatusse uue liikme, kes esindab mittetulundussektorit. Uueks juhatuse liikmeks määrati Margus Medell, kes juhibpraegu MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Seltsi.

Jätkub LEADER- projektitoetuse taotlejate nõustamine. Projektitaotluste vastuvõtt toimub e-pria keskkonnas 14. märtsist kuni 18. märtsini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
8 aastat tagasi

ametnike ülalpidamiseks ja paberimajanduse edendamiseks ja valimiste toetamiseks

PinkPlonk
8 aastat tagasi

Mäesalu näeb pildil väga halb välja.

Kusti
8 aastat tagasi

Kõige jäledam värk on see et kui tahad sealt raha tagasi saada siis pead selle kohta igasugu projektidega võimlema hakkama. Aga kui riik sinu käest selle raha ära võtab ja sa ei taha anda siis tembeldab sin maksu võlglaseks. Aga põhiseaduse järgi pidi kõige kõrgemaks võimu kandjaks olema rahvas. Kogu see LEADERI RAHA jama on ainult Köstrite, Medellide ja karja vanamiuttide enda välja alamise vahend. Kogu see kamp tulek saata soome põllu töödele.

Maali
8 aastat tagasi

Kelmid ja Pühakud.

Pealkiri
8 aastat tagasi

on küll eksitav

kelmid ja pühakud
8 aastat tagasi

Palun selgitage kuid läbi maksude kokku kogutud raha inimestele tagasi andmisel järsku preemiaks muutub …??? ja inimene peab vel tänukik ka olema et teda röövitakse ja et talle see raha üldse tagasi anatakse. – see on ju kõige ehtsam kelmus.

Ew99
8 aastat tagasi

Hästi elame Eestis ikkagi!