Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi mängis Raplas ja Kilingi-Nõmmel

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond mängis tugevakoosseisulisel naisteturniiril Raplas ning Lõuna-Läänemaa JK ja Vatla JK ühisrinne 2006. aastal sündinud poiste saaliturniiril Kilingi-Nõmmes. Abiks olid lapsevanemad.
Seitsme naiskonnaga Raplamaa Saalikarikas oli tugevakoosseisuline, mängisid praegused või endised Eesti noortekoondise liikmed. Turniiril osales naiskondi, kes teevad kaasa Eesti naiste meistrivõistluste II liigas. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskonnas olid peamiselt 15-16 aastased tütarlapsed, lisaks neli kogenumat jalgpallipiigat. Selline mängijate sulam andis kokku kiiduväärt aine, et näidata kvaliteetset saalijalgpalli.

Lihula võitis Raplamaa JK 6:1, Kuusalu JK 2:0 ja Tallinna ERRi 3:1. Napid kaotused tulid 0:1 Raplamaa naiskonnalt ja 0:2 Paide/Tapa naiskonnalt. Kindel kaotus tuli vastu võtta turniiri võitnud Põltsamaa Motiivi naiskonnalt. Üheksa punkti andsid neljanda koha. Klubi resultatiivseim oli Regle Kurnim, veel esindasid klubi Marian-Merit Ring, Inga-Garmen Küttmann, Anna Luuk, Brita Pikla, Marjana Kuldsaar, Kai Simpson, Maarja Jalakas, Anni Ratas, Sandra Pärnpuu ja Emma Treiberg.
Lõuna-Läänemaa JK/Vatla JK poiste ühisrinne tegi teist aastat väga krapsaka turniiri Kilingi-Nõmmes. Kui eelmisel aastal sõideti Väikelinna cup turniirilt koju võitjakarikaga, siis sellel aastal mängiti välja kolmas koht. 10aastased poisid näitasid väljakul suurt kirge ja tahtmist. Poiste koostöö sulas ühtseks löögirusikaks. Suured teened on selles Vatla JK treeneril Priit Teinil, kes juhendab nii oma küla rahvaliiga meeskonda kui ka poisse. Kilingi-Nõmmes alistati Pärnu JK Poseidon III 4:0, FC Tiigrid II 1:0, FC Tiigrid III 1:0. Viiki (1:1) mängiti Pärnu JK Poseidon II võistkonnaga ja 0:2 kaotus saadi turniiri parimalt SK Strommilt. Keiro Ristikivi ja joonas Vestli lõid mõlemad kolm väravat. Veel mängisid võistkonnas Trevori Kärtmann, Ardo Nelis, Hugo-Jan Rummel, Kenneth Lomp, Raikko Kanter, Ats Kaasik, Timmo Kaasik, Eric Reisel.

getreu jalgpall naiskond DSCN3255
 

Jaanus Getreu

jalgpallitreener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments