0

Lääne maleva staabiülema ülesandeid hakkab täitma Urmas Muld

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Esmaspäevast asub Kaitseliidu Lääne maleva staabiülema ülesandeid täitma praegu Kaitseliidu peastaabis töötav Urmas Muld.

Lääne maleva pealiku Mehis Borni sõnul on Muld esialgu staabiülema ametisse määratud pooleks aastaks.

Kaitseliidu peastaabi planeerimis- ja koostööjaoskonna spetsialistina töötav Muld on varem olnud Kaitseliidu Risti malevkonna pealik, Lääne maleva pealik ja Kaitseliidu ülema kohusetäitja. Kõige pikemalt oli ta aga Kaitseliidu peastaabi ülem.

Kaitseliidu Lääne Malev on staabiülemata olnud läinud aasta oktoobrist kui kaks aastat staabiülema ametit pidanud Tanel Kapper läks tööle peastaapi.

Mehis Borni sõnul on vahepeal maleva staabiülema ülesanded olnud jagatud eri inimeste vahel ja samal ajal on otsitud uut ülemat. Uus põhikohaga staabiülem peaks Borni sõnul ametisse saama tänavu sügiseks. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lauri
Lauri

Lääne malevat juhitakse juba mitu aastat ajutiste pealike ja staabiülematega. Midagi alalist võiks lõpuks tulla!

wpDiscuz