Tallinna Sadam otsib uutele parvlaevadele kapteneid ja vanemmehaanikuid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Veebruar 2015. Parvlaevad Muhumaa ja Hiiumaa. Foto: Urmas Lauri

Parvlaevad Muhumaa ja Hiiumaa. Foto: Urmas LauriFoto: arhiiv

TS Laevad juhatuse esimehe Kaido Padari sõnul on TS Laevad eesmärgiks hoida võimalikult avatud joont ettevõtte juhtimises ning äriprotsesside käivitamisel. „Käesoleva aasta suvel läbiviidud konkursiga oleme saanud juba märkimisväärse koguse avaldusi tublidelt meremeestelt. Samas soovime anda täiendava võimaluse neile inimestele, kes tookord meie konkursi kuulutusi ei märganud või olid veel kahtlevad oma otsustes,“ selgitas Padar.

Sobilikelt kandidaatidelt oodatakse ametikohale vastavat haridust, varasemat töökogemust asimuut käitursüsteemiga laeval ning eesti ja inglise keele oskust. Mida täpselt kandidaatidelt eeldatakse, saab lugeda siit.

Kandideerimiseks palutakse saata sooviavaldus palgasooviga ning varasema teenistuskäigu kirjeldus koos kvalifikatsioonitunnistusega hiljemalt 18.jaanuariks 2016 e-postile info@tslaevad.ee.

„Pakume omalt poolt väga head töökeskkonda uutel laevadel, meeskonnatunnet ja konkurentsivõimelist palka,“ lisas Padar.

Kõigi konkursil osalejate konfidentsiaalsus tagatakse.

Ülejäänud laevapere liikmete otsinguga jätkab TS Laevad 2016.aasta esimeses pooles.

TS Laevad OÜ on ASi Tallinna Sadam kontserni kuuluv ettevõte, mis alustab 1.oktoobrist 2016.a. Kuivastu-Virtsu ja Heltermaa-Rohuküla parvlaevaliinidel opereerimist nelja uue laevaga. Parvlaevaliikluse käivitumisel on ettevõtte prognoositav töötajate arv sõltuvalt hooajast 100 inimese ringis ja prognoositav aastakäive kuni 30 miljonit eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments