1

Läänemaa saalijalgpalli rahvaliiga võitis FC Harrastajad

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

SAM_0749

Taebla Spordi foto

Taebla Sport teatas, et Läänemaa saalijalgpalli rahvaliiga võits üllatuslikult FC Harrastajad.

Teise kohaga pidi leppima suurfavoriit Massachusetts ja kolmas oli Palivere SK.

Rahvaliiga meistermeeskonnas mängisid Robert Terras, Aleksandr Molkov, Günther Koppel, Dmitri Maksimov, Martin Aavik, Meelis Sirkel, Alo Gill, Aleksei Saveljev ja Kalev Mänd. Liiga parimaks mängijaks valiti Dmitri Maksimov ja parimaks väravavahiks Aleksei Saveljev.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
herr+Ligi
herr+Ligi

hea töö !!!!

wpDiscuz