Aastalõpp muudab parvlaevade sõidugraafikut

Kaie Ilves

kaie@le.ee

praam.virtsu.sadam.talv.meri

Pühade ajal sõidavad parvlaevad teisiti. ARHIIV

Väinamere Liinide teatel sõidavad parvlaevad 21. detsembrist 3. jaanuarini aastavahetuse graafiku alusel, mil lisaväljumised toimuvad ülesõitude tippaegadel.

21. detsembrist 3. jaanuarini kehtib mandri ja suursaarte vahelistel parvlaevaliinidel tavapärasest sagedasem väljumisgraafik, kus vastavalt varem väljakujunenud nõudlusele on päevade lõikes graafikutes erinevusi. Kuivastu-Virtsu liinile on jõulunädala kolmapäevast pühapäevani lisatud 42 täiendavat väljumist ja aastavahetuse nädala esmaspäeval, neljapäeval ja pühapäeval kokku 20 lisaväljumist.

Aasta lõpus on lisareisidest tulenevalt graafikumuudatused varahommikustes ja hilisõhtustes väljumistes. 24. detsembril  ei välju hilisõhtust reisi kell 23 Kuivastust. 25. detsembril  jäävad ära väljumised Virtsust südaööl, kell 5.35 ja Kuivastust kell 5. 31. detsembril  jääb ära väljumine Kuivastust kell 23. 1. jaanuaril  jäävad ära südaöine väljumine, samuti kella 5.35 ja 6.45 väljumised Virtsust ja kell 5 ning 6.10 väljumised Kuivastust.

Rohuküla-Heltermaa liinile on lisatud jõulunädala kolmapäevast pühapäevani kümme täiendavat väljumist ja aastavahetuse nädalal neljapäevast pühapäevani neli lisaväljumist.

Lisareisidest lähtuvalt on graafikumuudatused Hiiumaa ja mandri vahel jõululaupäeval ja aastavahetusel – 24. detsembril ja 31. detsembril jäävad ära kell 22.30 tavapärases graafikus olevad väljumised Rohukülast ja Heltermaalt, aga ka ülesõidud 1. jaanuari varahommikul kell 6.30.

Väinamere Liinid soovitab reisijatel enne reisi tutvuda aastalõpu parvlaevagraafikutega veebilehe www.tuulelaevad.ee e-poes või nutirakenduses Tuulelaevad.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments