Parvlaev Regula naaseb liinile teisipäeva õhtul

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

regulaRegula hakkab jälle sõitma. Foto: arhiiv

Parvlaev Regula, mis oli eelmisel nädalal korralises dokihoolduses, kuid mida ei saanud suure tuule tõttu nädalavahetusel dokist alla lasta, naaseb liinile tõenäoliselt teisipäeval, mil on prognoositud tuule vaibumist, teatasid Väinamere Liinid.

Rohuküla-Heltermaa liinile jõuab Regula teisipäeva õhtul. Kuigi nädalavahetuse ja esmaspäevased väljumised on olnud raskete ilmastikuolude tõttu häiritud, kehtib alates tänasest (7. detsembrist) Rohuküla-Heltermaa liinil talvine sõiduplaan.

Hommikused reisiajad mandri ja Hiiumaa vahelises sõidugraafikus ei muutu, olles tavapäraselt Rohukülast kell 6.30 ja 10.00 ning Heltermaalt kell 6.30 ja 8.30. Samuti ei muutu kella 20.30 väljumine.

Alates keskpäevast jätkuvad üleveod kahetunnise intervalliga, kus põhireiside ajad on kell 12.30, 14.30, 16.30, 18.30, 20.30, 22.30.

Täpne sõiduplaan igal päeval oleneb reiside arvu tellimusest nädalas.

Talvegraafikule üleminekuga paraneb ka laupäevane sõidugraafik – enam ei ole laupäeviti kuuetunnist reisivahet keset päeva, mis senises sõiduplaanis reisijaid häiris. Talvine laevareis mandri ja Hiiumaa vahel kestab ca 1,5 tundi olenevalt ilmaoludest.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments