Lääne Elu paberleht teisipäeval, 8. detsembril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

torm46

Läänemaast võiks saada üks osavaldadega omavalitsus

Lääne maavanem Neeme Suur tahab kolmapäeval omavalitsusliidu koosolekul lisada liitumiskõnelustele uue mõõtme – üks maakond, üks omavalitsus.

 

Ikka ja jälle pagulastest

EELK piiskop Tiit Salumäe kirjutab, et teda pani mõtlema laupäevases Lääne Elus ilmunud info kavatsusest korraldada jõulunädala pühapäeval Haapsalu linnas meeleavaldus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
to nonii
8 aastat tagasi

Sest riik on nii kehval järjel?Isegi vaevu elame ära,kuna sulid on maa paljaks varastanud?

no nii
8 aastat tagasi

Võime endale lubada seda,et rahumeeli kahel käel,külalislahkelt teatud arvu migrante vastu võtta ja paluda neil siia jäädagi.Aga nad ei jää!?

miitingulistele
8 aastat tagasi

Leiutage see jalgratas ikka ära,jah,muidu hing ju rahu ei anna.

vabadus
8 aastat tagasi

midagi ei ole teha- meil on veel siiski säilinud Vaba Riik, ehk isegi kui me ei ole nõus, siis on õigus selliseid meeleavaldusi korraldada. Kuigi mõnigi idee võib panna kulme kergitama, siis tuleks meenutada seda maailmakuulsat tsitaati.”Ma ei ole sinuga absoluutselt nõus kui kaitsen viimse veretilgani sinu õigust arvata teisiti”. Ainult tolerantsil ja mõistmisel, et eksisteerib erinevaid arvamusi saab põhineda demokraatia. Kui me hakkame maha tegema antud meeleavalduse korraldajaid -osalejaid, siis oleme täpselt samas potis nendega, kes vaenavad teise nahavärviga inimesi. Avatud dialoog, eriarvamuste koondamine ja arutelu on lahendus. Mitte arvamuste mahasurumine, naeruvääristamie ja madaldamine. Me oleme eestlased kõik, ärme… Loe rohkem »

qw
8 aastat tagasi

Pagulased muutuvad teemaks, kui me käed rüpes istume.

ummamuudu
8 aastat tagasi

Mõni erakond püüab tähelepanu kavatsetava massimiitinguga.Pagulased meil pole teema,massipsühhoosi sellest ka ei tule.Tsirkust ja leiba?

kas mingi
8 aastat tagasi

usukultus on tekkimas

neh
8 aastat tagasi
Reply to  kas mingi

mingid tüübid tähistavad isegi jõule