Lihula endine Lukoili tankla läks remonti

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Bensiini hind 012

Lukoili kaubamärki tanklatel varsti enam ei näe. ARHIIV

Lihula endises Lukoili tanklas, mis kuulub nüüd Olerexile, on väljas silt, et tankla on suletud.

Tegelikult tankla jäädavalt kinni pandud ei ole. Olerexi turundusjuht Janne Laik ütles, et tankla on suletud ajutiselt remondiks. Remonditud tankla on kavas avada 2016. aasta juunikuus.

Silti „Suletud ajutiselt” ei pandud välja sellepärast, et see tekitaks segadust.

„Nüüd näeb selgesti, et tanklasse pole mõtet sisse sõita. Suuname kliendid oma teise tanklasse, mis asub alla kahe kilomeetri kaugusel,” ütles Laik.

Laik ütles, et tankla viiakse Olerexi värvidesse ja värskendatakse põhjalikult nii seest kui ka väljast. Edaspidi hakkab tankla pakkuma kõike seda, mida pakuvad teised suuremad Olerexi tanklad: kütust, toitu ja kaupa.

Eestis on peale Lihula mõned veel üksikud paigad, kus Olerexi ja endine Lukoili tankla asuvad lähestikku. Laik ütles, et lähemal ajal ühtegi neist kinni ei panda.

Olerex ostis Lukoili Eesti tanklad tänavu suvel. Seni oli Olerexil Läänemaal üks tankla, nüüd on neid kolm: Lihulas kaks ja Uuemõisas üks.

Enne Lukoili tanklate ostu oli Olerexil Eestis 50 tanklat, nüüd on neid 84 ja Olerexi tanklakett on Eesti suurim. Olereks on asutatud 1994. aastal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments