0

Läänemaa firmaliigat juhib Reservpäästerühm

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

22382820010_dc7fca847b_bSilver Schönberg sihib märklauda. Foto: Antti Manni

Läänemaa firmaliiga liider on pärast esimest viit etappi Reservpäästerühm (RPR) 85 punktiga, kellele järgnevad Rock Nektar ja Cipax vastavalt 83 ja 77 punktiga. 

11. korda Läänemaa võistkondliku sarivõistlusena peetava firmaliiga esimene etapp oli septembri viimasel nädalavahetusel. Haapsalu golfiväljakul peetud mõõduvõtmisel kogus enim punkte RPR. Individaalselt noppisid alavõidu naistest Kätlin Sasse (Cipax) ja meestest oodatult Tõnu Merilo (RPR).

Sarivõistluse teine etapp, autode vigursõit, peeti Kiltsi lennuväljal 7. oktoobril. Osalejail tuli Läänemaa suurima rallisõbra Kalle Kruusma ettevalmistatud rajad vana Žiguliga manööverdada koonuste vahelt läbi võimalikult kiiresti ja võimalikult väheste vigadega.

Meestest läbis raja kõige kiiremini Meelis Orgla (Rock Nektar). Talle järgnesid Risto Kumm (RPR) ja Ailar Ladva (Paralepa). Naistest oli osavaim Gerda Algre (Paralepa), kes edestas napilt Merike Villakovi (Oru spordiklubi) ja Ivika Raudseppa (Haapsalu kutsehariduskeskus).

Võistkondade arvestuses teenis esikoha RPR, kellele järgnesid Rock Nektar ja Paralepa.

Firmaliiga jätkus 21. oktoobril nooleviske ja laskmisega. Nooleviskel oli kõige täpsema käega mees Marek Pragi (Spordibaasid), kes kogus 150 võimalikust punktist 125. Pragile järgnesid Kaido Sasse (Cipax) ja Silver Schönberg (Noarootsi gümnaasium).

Naiste esikolmiku moodustasid Maike Tellmann (Rock Nektar), Marika Koit (Spordibaasid) ja Helina Evert (Tõrvik).

Võistkondlikus arvestuses kogusid maksimumpunktid Cipax, kellele järgnesid Rock Nektar ja Haapsalu kutsehariduskeskus.

Samal päeval peetud lamades laskmise võitis ülekaalukalt Martin Schwindt (Haapsalu linnavalitsus) 89 silmaga, teine oli Marek Pragi (Spordibaasid) 83 silmaga. Kolmanda ja neljanda koha saanud Sulev Vahar (RPR) ja Margus Nerman (Tõrvik) lasid mõlemad 81 silma, kuid Vahari kolm korda kümnesse tabanud lasud andsid talle Nermani ees kõrgema koha.

Naistest võitis laskmise Mare Tereping (Rock Nektar) 71 silmaga. Teine oli Marika Koit (Spordibaasid) ja kolmas Helina Evert (Tõrvik).

Firmadest näitasid parimat laskmist Oru spordiklubi, Spordibaasid ja Ridala vallavalitsus/kool.

Möödunud kolmapäeval peeti Haapsalu tennisehallis viienda osavõistlusena lauatenniseturniir. Meeste finaali võitis üllatuslikult veteranmängija Ülo Meerits (Noarootsi gümnaasium), alistades eelmistel aastatel lauatennises domineerinud Üllar Petrovitši (Paralepa). Kolmanda koha mängu võitis Lauri Lilleoks (Oru spordiklubi).

Naisteturniiril ei leidunud vastast Elo Volmerile (Spordibaasid), kes võitis finaalis Helina Evertit (Tõrvik). Kolmandaks tuli Pille Raudsepp (Ridala vallavalitsus/kool). Nii Volmer kui ka Raudsepp osalevad veteranide hulgas.

Lauatennise parim firma oli Oru spordiklubi, Spordibaaside ja Ridala vallavalitsuse/kooli ees.

Pärast viit etappi on meeste individuaalarvestuses liidrikohal Sulev Vahar (RPR) 197 punktiga. Teist positsiooni hoiab Tõnu Merilo (RPR) 183 punktiga ja kolmas on Kaido Sasse (Cipax) 182 punktiga.

Naiste hulgas on individuaalarvestuses ülekaalukas liider Maike Tellmann (Rock Nektar) 210 punktiga. Teisel kohal olevale 184 punktiga Kaja Ladvale (Ridala vallavalitsus/kool) kaotab vaid punktiga Pille Raudsepp (Ridala vallavalitsus/kool).

Läänemaa firmade sarivõistlusel peetakse 2015./2016. aasta sügiskevadhooajal kokku 14 etappi. Üldparemuse moodustamisel lähevad arvesse kümne parema etapi tulemused.

Järgmine etapp on 25. novembril Vanalinna Bowlingus.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz