0

Silver Loorens ja Kärt Vassar võitsid laskmise Eesti meistritiitli

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

63c8c554-0862-4eb0-9314-9c7e85c2b617Silver Loorens (vasakul) ja Kärt Vassar tõid Eesti B-klassi meistrivõistlustelt kokku 4 medalit. Foto: Mati Seppi

Eesti noorte B-klassi meistrivõistlustel Põlvas nädalavahetusel võitsid Haapsalu laskurid Silver Loorens õhupüstoli laskmises 3 x 10 standardharjutuses ja Kärt Vassar harjutuses 30 lasku ringmärki Eesti meistritiitli.

Loorens alustas põlvelt laskeasendist ja kogus esimese kümne lasuga 89 silma. Lamades ja püsti kogutud vastavalt 97 ja 83 olid päeva parimad tulemused, mis kindlustasid Haapsalu laskurile ühepunktilise eduga esikoha Narva laskuri Vladislav Švani ees.

Loorens osales ka lamades laskmises. 30 lasuga kogus ta 291 silma, kuid võiduks sellest ei piisanud. Narva noormees, keda Loorens standardharjutuses edestas, võttis lamades laskmises revanši ja võitis haapsallast ühe silmaga. Loorensile hõbemedal.

Samas laskeharjutuses saavutas 6. koha Martten Tiitsma 285 silmaga.

Vassar lasi 30 lasku spordipüstolist ringmärki ja kogus sellega 260 silma. Lähim konkurent narvalanna Aleksandra Moissejeva kogus 259 silma. Samas laskeharjutuses oli Ilona Falk kuues 256 silmaga. Poistest oli Ekke Alar Toomingas samuti kuues 259 silmaga.

Ilmuva märklauaga 30 lasu sportpüstoliharjutuses saavutas Vassar teise koha. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz