Ene Pajula: Milline mees, ei väsi mammi Savisaart imetlemast

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ene PajulaEne Pajula. Foto: Arhiiv

Mammi mäletab Savisaart alates aastast 1976, kui too oli õpilasmaleva komissar. Tollest ajast saadik on ta tema elukäiku tahes-tahtmata jälginud – Savisaarest on tõesti olnud raske mööda vaadata. Nii et ühel kaunil õhtupoolikul mõni aeg tagasi arutas ta oma sõpradega, kus mujal kui köögilaua ääres, et huvitav küll, kes siis nüüd järgmisena Savisaare eest rongi alla viskub?

Ja nad jõudsid järeldusele, et kui üldse keegi, siis võib see olla Siret Kotka, kuigi mammi sellesse isegi väga ei uskunud. Lihtsalt talle tundus, et need ajad on möödas.

Mida mammi oma sõpradega köögilaua taga veel heietas ja kuhu nad oma jutuga välja jõudsid, saab lugeda Postimehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külamees
8 aastat tagasi

Nojah…ajad on tõesti nii segased,et uskuda saab veel vaid astroloogiat ja seda mida kaardid näitavad.

Nõia Ella
8 aastat tagasi

Tuletage meelde, kuidas kesikud hr. Mart Laari mõnitasid, nüüd omal häda käes, karmavõlg, mis muud. Kaardid näitavad, et see erakond läheb varsti lõhki.

asjatu
8 aastat tagasi
Reply to  Nõia Ella

lootus

Toobal,+toobal...
8 aastat tagasi

Ei väsi iial..

jaa
8 aastat tagasi

Kas tõesti millestki muust pole postimehes kirjutada.Ise küll sellist kollase ajakirjandus maiguga üllitist ei ostaks.Maaleht on ainuke asjalik leht

savika
8 aastat tagasi

laimamisega üritavad paljud pildile jõuda