Ülo Vooglaid toetab Jaanus Karilaidi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

vooglaid

Ülo Vooglaid. ARHIIV

Sotsioloog Ülo Vooglaiu sõnul on keeruline öelda, kes oleks kõige õigem juhtima Keskerakonda.

"Mina eelistaksin Jaanus Karilaidi. Ma ei tunne teda küll palju, aga pisut siiski. Ta on üks vähestest noortest poliitikutest, kes oskavad näha tervikut, mitte üksikuid pildi osi. Tal on olemas teatav paindlikkus ning situatsiooni tajumise oskus. Lisaks on talle iseloomulik, et ta püüab pigem mõista, ja vähem hukka mõista," rääkis Vooglaid ajalehele Pealinn.

Vooglaiu hinnangul on Keskerakonna senine juhi Edgar Savisaare osa Eesti arengus silmapaistev. "Ehkki Savisaart on püütud laimata, on propagandistlike laimajate kvalifikatsioon siiski pigem keskmine, kui kõrge. Seega paistavad traagelniidid kaugele välja. Ja kindlasti on laimul seegi tulemus, et inimesed muutuvad laimajate endi suhtes ettevaatlikuks."

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
6 aastat tagasi

Eks iga inimene teeb oma valiku. Aga kui mõelda,et Kadri sai valimistel u. 6 tuhat häält.aga hr. Edgar üle 24 tuhande hääle,siis on rahva valik selge. Valimistel selgub alati tõde ja numbrid räägivad oma keelt.