Haapsalu linn alustab juba neljandat elanikuks registreerimise kampaaniat

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kampaania Haapsalu elanikuks

Foto: Arhiiv

Haapsalu linn alustab 20.novembrist 31. detsembrini kestvat linnaelanikuks registreerimise kampaaniat, mille raames loositakse välja IPad Air 2 väärtusega 750 eurot, teatas Haapsalu linnavalitsus.

Loosimises osalevad kampaaniaperioodil end Haapsalu elanikuks registreerinud inimesed, kes on elanikeregistris ka 10. jaanuaril 2016.

Elanike registreerimise kampaania toimub Haapsalu linnas juba neljandat korda. Linn ootab registreerima inimesi, kes pole end Haapsalus elades jõudnud veel linna elanikuks vormistada või on linnaelanikuks registreerimise otsust edasi lükanud.

"Elanikuks registreerimise kampaaniat korraldab linn selleks, et inimestele teadvustada kui oluline on see, millisesse omavalitsusse nad on sisse kirjutatud. Sissekirjutus on oluline selle pärast, et täpne ülevaade elanikest aitab linnal paremini elukorraldust planeerida," selgitas Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

Linna suurimast tuluallikast, üksikisiku tulumaksust, pakutakse teenuseid kõigile linnaelanikele. Samuti kasutatakse üksikisiku tulumaksu tänavate korrashoiuks, valgustuseks ning lasteaedade ja koolide ülalpidamiseks. Suurem maksulaekumine aitab linnal teha ka rohkem investeeringuid elukeskkonna parendamiseks.

Auhind loositakse välja jaanuaris toimuval Haapsalu linnavolikogu istungil. Võit antakse üle veebruaris toimuval Haapsalu linna tunnustamisüritusel „Haapsalu tunnustab“.

Haapsalu linnas elab esimese novembri seisuga 10456 inimest.

Info kampaania tingimuste ning linnaelanikuks registreerimise kohta on võimalik saada Haapsalu linna kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pook
8 aastat tagasi

Koit ja Innar(Mägraonu) täidavad ja isegi ületavad püstitatud eesmärgi.
Eesmärgiks taastada Haapsalu elanike arv 1989a tasemele 15,6 tuhat.
Suuremate objektide näol järgmisteks aastateks araabiakeelse kooli ehitamine, Eesti esimese mošee ehitamine, kõik tänavasildid muuta kakskeelseteks eesti ja araabia.
Me saavutame selle eesmärgi ainult tänu vapratele kolleegidele.

Kati
8 aastat tagasi

Mida loositakse nende vahel, kes ennast Haapsalust välja ei registreeri?