Haapsalu tenniseklubi tõi Pärnust kaks võitu kolmest

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Mixtuur+Pärnu+4

Võidukad läänlased (vasakult) Innar Mäesalu, Marelle Saar, Kelly Veske ja Marek Turu Pärnus tenniseturniiril Mixtuur. ERAKOGU

Haapsalu tenniseklubi mängijad tegid Pärnus traditsioonilisel segapaaristurniiril Mixtuur puhta töö, tuues koju kaks võitjakarikat kolmest.

Mixtuur on vabariiklik segapaarismängusari, mida korraldatakse 2003. aastast Eesti linnades ja millest on meie mängijad vahelduva eduga alati osa võtnud. Mängitakse kolmes tugevusliigas: plaatina-, kuld- ja hõbeliigas.

Kõige tugevamas, plaatinaliigas osalesid meilt Kelly Veske ja Marek Turu. Esimeses mängus tuli neil kokku minna teise asetuse saanud Tallinna paariga Tiina ja Kristjan Pakk, keda võideti väga tasavägises mängus 6:4, 7:6 (4).

Veidi lihtsamalt läks poolfinaalis, kus Kelly ja Marek panid oma paremuse maksma numbritega 6:4, 6:2. Finaal esimesena asetatud paari Riin Veiram – Fredi Skobelev vastu oli närviline ja mõlemapoolsete võimalustega. Esimene sett kaotatigi 4:6, teises setis ei antud vastastele geimigi ja mäng vormistati seisuga 6:0. Otsustav super tie break kuulus juba kindlalt meie paarile ja turniirivõit tuli tulemusega 4:6, 6:0, 10/3.

Hõbeliigas ei soosinud loos meie paari Marelle Saar – Innar Mäesalu. Loos viis neid kohe avaringis kokku esimese asetusega. Seda magusam oli üllatusvõit pärast mõlema head mängu tulemusega 6:4, 6:3. Pärast seda suudeti hea mängu ja üllatustega jätkata. Sama tulemusega 6:4, 6:3 alistati Jane Melts – Sven Visman, poolfinaalis Eve-Mai Kiisler – Peep Vits 1:6, 6:2, 10/5 ja finaalis Merike Lainurm – Eddy Lainurm 7:5, 6:2.

Vello Kuhi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments