0

Galerii: Kodutütred käisid käsitöötoas helkureid valmistamas

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaitseliidu Lääne maleva Kodutütarde rühm Päikesekiir käis nädalavahetusel Haapsalu kaubamaja käsitöötoas endale helkureid valmistamas.

Tüdrukud punusid käsitöötoa perenaise Maie Klissi juhendamisel värvilistest lõngadest nööri, mille otsa valmistati helkur-tutt. Kodutütarde rühma juhi Ülle Kõva sõnul jäid tüdrukud ettevõtmisega väga rahule. „Kui käsitöötoa perenaine pakkus, et nad saaksid käia seal iga kuu, olid tüdrukud sellega väga nõus,” ütles Kõva.

Kõva sõnul tegid nad rühmaga käsitööd esimest korda. Seni on iga kahe nädala järel toimuvatel kokkusaamistel õpitud nii kodutütre-tarkusi kui ka seda kuidas looduses hakkama saada.

Fotod Arvo Tarmula 

Kodutütred kaubamajas 1. Tarmula Kodutütred kaubamajas 4. Tarmula Kodutütred kaubamajas 6. Tarmula Kodutütred kaubamajas 7. Tarmula Kodutütred kaubamajas 10. Tarmula Kodutütred kaubamajas. Ülle Kõva. Tarmula Kodutütred kaubamajas2. Tarmula Kodutütred kaubamajas3.Tarmula Kodutütred kaubamajas5. Tarmula Kodutütred kaubamajas8. Tarmula Kodutütred kaubamajas9. Tarmula

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz