Kapo kahtlustab Savisaart korduvas altkäemaksu võtmises

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Edgar Savisaar. Foto. Arvo Tarmula

edgar savisaar arvo tarmula

Edgar Savisaar. ARVO TARMULA

Kaitsepolitsei kahtlustab Keskerakonna esimeest ja Tallinna linnapead Edgar Savisaart korduvas altkäemaksu võtmises, teatas riigiprokuratuur.

Teisipäeva hommikul esitas kaitsepolitsei Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele kahtlustuse korduvas altkäemaksu võtmises. Kahtlustuse järgi võttis Edgar Savisaar 2014. ja 2015. aastal korduvalt altkäemaksu varade ja soodustustena nii enda kui ka kolmanda isiku kasuks kokku mõnesaja tuhande euro väärtuses.

Teisipäeval esitati kahtlustus ka mitmele inimesele, keda kahtlustatakse altkäemaksu võtmisele kaasaaitamises, andmises ja vahendamises. Kõik kahtlustatavad on Eesti kodanikud.

Postimehe ja Delfi andmetel on kinni peetud ehituskontserni Rand & Tuulberg suuromanik Aivar Tuulberg. Alates teisipäeva hommikust teostavad kaitsepolitsei ametnikud menetlustoiminguid mitmes kohas ning mitme inimese suhtes. Kriminaalmenetlust juhib riigiprokuratuur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teadja
8 aastat tagasi

annab teada 😉 Tegelikult on Savi Etsi kinnipanemine Keskerakonna töö. Ets eest ära – oravad ja keskid koos valitsusse ja ei võta neid enam ei ussi ega püssirohi

Jbn
8 aastat tagasi
Reply to  Teadja

Karilaid tahab ministriks.

tiit Poja
8 aastat tagasi

wiki wiki edik paneb kõik paika

Mihail+Koer
8 aastat tagasi

Oi vei vei .

Jane
8 aastat tagasi

Jõudu maksuametile ja Kapole. Ehk nüüd ükskord saab ka kordmajja. Koguaeg on räägitud, aga keegi ei julgenud seda meest puutuda, sest maffiat kardavad kõik.

kilekott
8 aastat tagasi
Reply to  Jane

vahetame tallinna sadama ei mäleta afääri ninasarviku afääri vastu

jah
8 aastat tagasi
Reply to  kilekott

tundub nii,et sadama afäärist on vaja pilk kõrvale suunata. Savikas läheb sellisel juhul alati loosi.

Pikker
8 aastat tagasi

Tilk meres!

Rein Vatku
8 aastat tagasi

Paistab et meie riik on täiskasvanuks saamas. Eelmisel aastal hakkas tööle maksuamet, nüüd paistab, et ka Kapo…

kilekott
8 aastat tagasi
Reply to  Rein Vatku

vahetame kilekotid turukottide vastu

Jane
8 aastat tagasi
Reply to  kilekott

Miks vahetame turukottidevastu? Ikka Kohveri vastu.

Pikker
8 aastat tagasi
Reply to  Jane

Itar-TASS teatas äsja, et Eston Kohvri kodanikunimi on Anatoli Tšumodanov. Ta on sündinud 1971.a. Pihkva oblastis. Nõukogude korra lõpuaastatel töötas KGB Tartu osakonnas vanem-operatiivvolinikuna Anti Taluri käe all. Eesti iseseisvumisel jätkas tööd kapos. Talur oli NSV Liidu Riikliku Julgeoleku Komitee Tartu Linna ja Raudtee osakonna ülem; viimati enne sügist 1991 alampolkovniku auastmes osakonnaülem. Pärast KGB likvideerimist oli ta Eesti Maapanga turvaülem. Tänapäeval korraldab ta Tartu Lõunakeskuse majahaldustööd endise miilitsakapteni Neinar Seli teenistuses.

savu
8 aastat tagasi
Reply to  Rein Vatku

Tegelikult juhitakse tähelepanu mujale pagulaste ,tallinna sadama(re),valitsuse,politsei jm. jamadest.Orjad saavad nädal või kuu rääkida savikast ei midagi enamat.
Jutt et maksuamet tööle hakkas on müüt km pettused kus paberid käivad lätis jätkub.Selle kahju riigile suurem kui mustalt töötamine mille vastu tekkisid vabatahtlikud.