Jõgisalu ja Lehtpuu olid Credit 24 Rahvaliiga Suvevolle parimate hulgas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Teisipäeval lõppenud Credit 24 Rahvaliiga Suvevolle seitsmeetapilise sarjas jõudsid parimate hulka Taebla võrkpallurid Keiro Jõgisalu ja Kadi Lehtpuu. 

Igal teisipäeval mängiti tänavu suvevollet 17 eri paigas Eestis. Sarja üldvõitjateks tulid Sander Kulp Põltsamaalt ja Ragne Dimitrijev Viljandist. Meeste seas jäid teist ja kolmandat kohta jagama kahe eelmise aasta tšempion Madis Kesküla Kohilast ja Keiro Jõgisalu Taeblast.

Naiste arvestuses järgnes Dimitrijevile Kadi Lehtpuu Taeblast. Samade punktide, ent väiksema turniirivõitude arvuga jäid kolmandat ja neljandat kohta jagama Käroli Kärdi ja Merike Errit (mõlemad Kohilast).

Credit 24 Rahvaliiga Suvevolle viies hooaeg tõi rannavolle väljakutele enam kui 1300 võrkpallisõpra, mis märgib sarja uut osalusrekordit. „Lisaks sarja uuele osalusrekordile, purustas rekordeid ka Pirita, kus kohe hooaja esimesel etapil käis rannavollet mängimas 135 inimest,ˮ sõnas Credit 24 Rahvaliiga Suvevolle projektijuht Mihkel Sagar. Pirita kõrval olid populaarsemad piirkonnad Taebla ja Võru.

Pirita, Taebla ja Võru kõrval said vollesõbrad oma lemmikala nautida Jõhvis, Kohilas, Kuressaares, Kärdlas, Otepääl, Paides, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Tartus, Tõrvas ja Viljandis.

Credit 24 Rahvaliiga Suvevolle projektijuht Mihkel Sagari sõnul on igateisipäevased Suvevolle etapid selleks hooajaks küll lõppenud, kuid suve jooksul toimub veel võistlusi. Näiteks 1. augustil on Kuressaares Suvevolle festival, kus ühtlasi autasustatakse tänavuse Credit 24 Rahvaliiga Suvevolle esikolmikut ja selgub ka sarja peaauhinna, milleks on reis sügisel Itaalias ja Bulgaarias toimuvale EM-finaalturniirile, omanik. Auhind läheb loosi kõigi mängijate vahel, kes osalesid vähemalt viiel etapil.

Pärt Talimaa

Keiro Jõgisalu ja Kadi Lehtpuu (mõlemad pildil keskel), on parimate hulgas ka Credit rahvaliiga Suvevolle üldarvestuses. Foto Enn Kerge

19868500446_2f098358e8_zKaidi Lehtpuu

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments