Jaama ristmiku asfalteerimiseks on vaja plusskraade

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Aastavahetusel külma ilma tõttu pooleli jäänud Jaama ristmiku ehitus jätkub, kui asfalditehas tööle hakkab ja kogu ööpäeva on vähemalt viis kraadi sooja, ütles Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman.

„Kui läheb hästi, siis algab asfalteerimine märtsi viimastel päevadel,” ütles Vikman. Asfalteerimiseks on vaja, et temperatuur oleks kogu ööpäeva plussis ega langeks alla viie soojakraadi.

„Aprilli keskpaigast töö kindlasti juba käib,” lisas Vikman.

Vikmani sõnul on Tallinna linnal oma asfalditehas ja sealt võib saada kõige varem asfalti, sest Tallinna linnavalitsus on lubanud varakult tänavaauke lappima hakata.

Jaama ristmiku ehitus algas mullu oktoobris ja pidi lõppema 15. jaanuaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juss
9 aastat tagasi

Kui ei lähe hästi?

Meie
9 aastat tagasi

Meie siin nuriseme halbade liikumisvõimaluste üle, aga ei linnapeale ega ka aselinnapeale lähe see korda, nemad ainult muhelevad üleolevalt ja toimivad oma äranägemise järgi. Riigikogu valimised ka möödas ja nüüd võib rahulikult kaks ja pool aastat lulli lasta kuni järgmiste omavalitsuste valimisteni ja keegi ei kandi…

Vana Juhan
9 aastat tagasi

Igatahes on lapsevankrite ja rulaatoritega nn. kõnniteedel liikuda võimatu.

...
9 aastat tagasi

Jalutamine oleks neile liiga hea seal.Tuleks nad panna vankrisse ja siis seal sõidutada neid,saavad teada mis tunne on lastel seal peal logiseda ja õõtsuda.

Pidi
9 aastat tagasi

Mis tähendab aselinnapea suust – pidi lõppema? Kas aselinnapea ei teadnud, et on ka selline aastaaeg nagu talv? Kuidas oli võimalik üleüldse seesuguse tähtajaga hanget välja kuulutada? Öelge, mis takistas kõnniteede töid lõpule viimast? Praegugi ilmad soojad, kurat võtaks korrastage need kõnniteedki. Linnasaksad sõidavad luksautodega ja neile ei lähe jalakäijate mured korda. Linnapea, võta jalad ükskorki tagumiku alt välja ja mine jaluta kordki Jaama tänaa ristmikul.