0

Vormsi vallal on uus koduleht

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Tanel Viks

Vormsi vallavanem Tanel Viks. Foto: Arvo Tarmula.

Vormsi valla uue kodulehega saavad huvilised juba tutvuda, kuid Vormsi vallavanema Tanel Viksi sõnul lisanduvad sellele lähitulevikus ka lehe võõrkeelsed variandid.

Viksi arvates on turismile panustavale piirkonnale väga oluline, et kodulehte saaksid lugeda ka need, kes eesti keelt ei oska. "Tõlked tulevad inglise, saksa, läti, soome, rootsi ja vene keelde," ütles Viks. Samuti on vallavanema sõnul mugavamaks muutunud Vormsi kodulehe kasutamine.

"Peame arvestama, et üha rohkem on nutiseadmeid, millel on väike ekraan. Nutiseadmde ekraanilt on päris keeruline lugeda tavalist kodulehte. Oleme kasutanud palju suuri sümboleid, mille abil jõuad lehel vajalikku kohta," selgitas Viks, millistest põhimõtetest lähtuti veebilehe disainis.

Uue kodulehe ehitamine on vallavanema kinnitusel aega võtnud ligi pool aastat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz