“1944” tõi saali publikut täis, homme on lissaseanss

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

Filmi "1944" linastus pühapäeva õhtul tõi Haapsalu kultuurikeskuse saali publikut täis ja Facebookis kurtis mitu inimest, et pidi rahvarohkuse tõttu uksel ringi pöörama ja koju minema.

„Mõni üksik vaba koht ikka oli,” ütles kultuurikeskuse peaadministraatori Kadri Vaas. Tema sõnul on kultuurikeskuse saalis 511 kohta, pileteid müüdi veidi alla 500.

Vaas lisas, et viimati kogusid saalitäie publikut "Nullpunkti" seansid, kuid toona müüdi ühele seansile siiski vähem pileteid.

Kultuurikeskuse kultuuritöö projektijuhi Hele Otti sõnul on Eesti filmid publiku seas populaarsed, kuid "1944" sarnast publikuedu saatis Haapsalus viimati 2002 linastnud, samuti Eetsi ajaloost rääkiv film „Nimed marmortahvlil”. 

"1944" näidatakse Haapsalu kultuurikeskuses veel 24. ja 25. veebruaril. Hele Otti ütles, et suurt publikuhuvi arvestades võiksid inimesed kohale tulla pigem pisut varem, mitte jätta piletiostmist viimasele minutile. 

Homme, 24. veebruaril kell 13.30 toimub filmi “1944” lisaseanss.

Lihula kultuurimajas linastub film 25. veebruaril kell 19.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
misasja
9 aastat tagasi

lissaseanss????

tähenorija
9 aastat tagasi

Eesti, mitte Eetsi, eks?!