Ridala vallavalitsus korraldas spordirahvale tänuõhtu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ridala vallavalitsus korraldas reedel Blu Holmi restoranis tänuõhtu valla parematele sportlastele, spordiaktivistidele ja vabatahtlikele.

Tänuõhtule sai kutse 78 inimest, ütles Ridala valla spordispetsialist Pille Raudsepp. Kutsutud olid läinud aastal oma tulemuste ja tegevuse poolest silma paistnud Ridala valla rahvasportlased, suve- ja talimängudel jt tähtsamatel võistlustel osalenud inimesed.

Valla parimaid sportlasi tänavu ei valitud, sest spordivaldkonnad on erinevad ja rahvasportlaste puhul on valikut raske teha, selgitas Pille Raudsepp.

„Seekord oli tänuõhtu kõigile,“ ütles Raudsepp. Kõik kutsutud said vallalt tänumeeneks mälupulgaga pastapliiatsi.

Sportlasi tervitas ja tänas vallavolikogu esimees Toomas Vallimäe. Valla kultuuri- ja haridusnõunik Maire Vilbas pani proovile sportlaste etlemisoskuse, lastes neil ette lugeda luuletusi Erika Esopi raamatust „Spordipäev metsas“.

„See kukkus Mairel küll ilusasti välja,“ kiitis Raudsepp. „Sportlased osutusid headeks deklamaatoriteks.“ Esimesena meenusid Pille Raudsepale Jaan Koppe, Urmas Koppe ja Martin Viilma etteasted.

Spordiaktivistidest pälvisid tänu Kaido ja Ly Märss, Matis Trei, võrkpallikohtunik Lembit Nukki, Viive Pärna Võnnust.

Ridala valla sportlastest olid Läänemaa parimate sportlaste valimistel nominendid harrastusspordi kategoorias Ly Märss ja Maret Valk; Viive Pärna spordiedendaja kategoorias; perekond Toomemägi Jõõdrest. Ridala valla sportlastest oli parima meessportlase kategoorias kergejõustiklane Karl Koha, kes sai netihääletusel rahva lemmikuks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
võhik
9 aastat tagasi

Teised vallad peaks sellest küll eeskuju võtma ja oma spordirahvast tänama. Taidlejatel reeglina sellised üritused olemas ,saab näha kes on järgmine, kui on ?!