Haapsalu linna tänuüritus lükkub mai lõppu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linna tänu- ja aukirjad ootavad väljaandmist. Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus otsustas täna, et 6. maiks plaanitud Haapsalu linna tänuüritus lükatakse edasi 27. maile.

„Mai lõpus peaksis ka piirangud ka leevenema ja võimaldavad tänuüritust teha,” ütles Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus.

Kui tavaliselt tänab Haapsalu linnavalitsus tublimaid sotsiaal-, noorsoo-, haridus- ja kultuuri- ja sporditegijaid veebruaris vabariigi aastapäeva paiku, siis tänavu koroonaviiruse kiire leviku tõttu inimesi kokku kutsuda polnud võimalik. Toona loodeti tänuüritus teha 6. mail.  „Praegused piirangud ja nende leevendamise kiirus näitab, et 6. mail ei ole võimalik tunnustamissündmust korraldada,“ lisas Parbus.

Mai lõpus toimuval tänuüritusel antakse üle ka linna vapimärgid. Kui tavaliselt antakse vapimärgid üle Haapsalu linnapea ja volikogu esimehe vastuvõtule veebruaris, siis tänavu jäi ka vastuvõtt pidamata.

Parbuse sõnul antakse tänavu 27. mail üle ka Haapsalu legendaarse linnapea Hans Alveri nimeline preemia.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments