Priit Eelmäe asub juhtima Medicumi taastusravi osakonda

Haapsalu taastusravihaigla juht Priit Eelmäe. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu taastusravihaigla juht Priit Eelmäe. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu taastusravihaigla eelmine juht Priit Eelmäe asub maist juhtima Medicumi taastusravi valdkonda, kirjutas Postimees.

Medicumi juhatuse esimehe Tõnis Alliku sõnul on nende eesmärk ambulatoorses taastusravis olla suurim ja eelistatuim raviasutus Põhja-Eestis ning kavas on suured investeeringud.

Eelmäe sõnul on aasta jooksul plaanis välja arendada Põhja-Eesti kaasaegseim taastusravitaristu, mis ei jää alla maailmastandardile.

Taastusravi on Medicumi üks suuremaid tegevusvaldkondi ja Medicum on üks suuremaid ambulatoorse taastusravi osutajaid Eestis. Viimastel aastatel on valdkonna arenguteks olnud spetsialiseerumissuundade väljaarendamine kardioloogilist ja pulmonoloogilist taastusravi vajavatele patsientidele, sealhulgas Covid-19 haiguse tüsistustega patsientidele.

Eelmäe juhtis Haapsalu taastusravihaiglat 2008. aasta kevadest 2018. aasta sügiseni. Seejärel asus juhtima Tartu ülikooli kliinikumi, kus ta möödunud aasta kevadel vallandati.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments