TÜ kliinikumi nõukogu lasi Priit Eelmäe lahti

BNS

Priit Eelmäe. Foto Arvo Tarmula

Tartu Ülikooli (TÜ) Kliinikumi nõukogu vabastas reedel enne tähtaega ametist kliinikumi juhatuse esimehe Priit Eelmäe, kelle suhtes kliinikute juhid aasta algul peaaegu üksmeelselt umbusaldust avaldasid, kirjutab Tartu Postimees.

Kliinikumi nõukogu heidab Eelmäele ette seda, et ta polnud pühendanud piisavalt tähelepanu koroonaepideemiaga seotud ülesannete täitmisele kliinikumis ja tema jätkamist kriisiolukorra juhina ei peetud enam võimalikuks.

“Täname Priit Eelmäed tema senise panuse eest. Koostöös kogu tööperega on kliinikumi patsiendikesksus teinud sammu edasi,” ütles kliinikumi nõukogu esimees Urmas Klaas.

Nõukogu määras kliinikumi juhatuse esimeheks kohusetäitjaks senise haldusjuhi Marek Seeri.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Liis
3 aastat tagasi

Arvata, et Eelmäe pani mustad otsad kinni, nüüd tehti tagasi.

Liis
3 aastat tagasi

Õiglus pääseb siiski võidule kord, nii peaks olema. Tartu pole Tallinn… Vaimne pealinn,kuid tegelikult ? Näiteks on teada, et doonorelunditega on kogu aega käinud hangeldamine Tartus, küllap muudki?

hirmutav
3 aastat tagasi
Reply to  Liis

Midagi nii kriminaalset tead kohe ja kindlalt? Kust sellised teadmised? Sellega peaks ju tegelema.

Mnjah
3 aastat tagasi

Kliinikute juhtidel on Tartus eluaegsed töökohad, nüüd mõtelge ise edasi. Sellist ühe erakonna juhitud ja sõna otseses mõttes korruptsioonipesa ei tohiks olla, ka meditsiinisüsteemis. Kahju, et süsteemi puhastamine on jälle soiku jäänud.

Majaomanik
3 aastat tagasi

Toodi põhjuseks karoonaviirusega mitte toimetulek!!! Selle põhjuse taha saab nüüd kõigil hea pugeda. Arved võib vist ka nüüd kõik maksmata jätta,ole eraisik või firma!

Õpetus
3 aastat tagasi

Suklesest õppust võtnud!

Reinule
3 aastat tagasi

vahel tehaksegi selliseid kummalisi võrdlusi, et inimesed saad paremini aru,kuidas süsteem toimib….

Rein
3 aastat tagasi

Oma varasemas intervjuus võrdles haigla juhtimist autotehase juhtimisega. Selline inimene ei saagi päris haiglat juhtida. Autotehase juhtimise kohta ei oska öelda.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Rein

võibolla polnud “õiges” parteis hoopiski?

juss
3 aastat tagasi

Ettevaatust HNRK!

Endine HNRK töötaja
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Ei ole paremat ega hoolivamat ülemust oma töötajate vastu kui on Priit Eelmäe.
Au ja kiitus talle!