Eelmäe: Tartu ülikooli kliinikumis on sügavalt juurdunud ringkaitse

Lääne Elu

info@le.ee

Priit Eelmäe Haapsalu taastusravihaigla juhina. Arvo Tarmula

Eelmise nädala lõpul tagandas Tartu ülikooli kliinikumi nõukogu ootamatult ametist kliinikumi juhatuse esimehe Priit Eelmäe. Millised allhoovused peitusid aasta algul Eesti meditsiini lipulaevaks peetavas suurhaiglas lahvatanud konflikti taga tegelikult, sellest rääkis Eelmäe Arterile avameelses usutluses.

Varem Haapsalu taastusravihaiglat juhtinud Eelmäe hinnangul pani kliinikujuhte tegutsema hirm oma koha pärast, kuna reform oleks toonud kliinikute juhid ja direktorid mugavustsoonist välja. “Need, kelle elu tõotas muutuda pisut ebamugavamaks, võtsid kasutusele oma meetodid,” ütles Eelmäe.

Loe intervjuud siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karma
3 aastat tagasi

Sellised töötava süsteemi lõhkujad tulebki lahti lasta. Tüübi ego on ülisuur- on ainult tema ja valearvamus.

mismoodi
3 aastat tagasi
Reply to  Karma

rumal oled v?

Ats
3 aastat tagasi

Ja hnrk ei olnud?

Juhan
3 aastat tagasi

Ja siis me imestame, miks meil sellised ravijärjekorrad on…

no jaa
3 aastat tagasi
Reply to  Juhan

Vahel juhtub ka nii, et ringkaitse mõni lüli variseb kokku ja ongi lõpp sel ringil.