Keskkonnainspektorid patrullivad koos politseiga

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Jaanus Müür. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Müür. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa keskkonnainspektorid hoiavad patrullides silma peal ka sellel, et inimesed liiguksid looduses kahe- või ühekaupa.

„Oma ülesandeid täites jälgime ka võimalikke rahvakogunemisi, teeme märkuse, ja kui vaja, siis teavitame politseid,“ ütles keskkonnainspektsiooni Läänemaa büroo juht Jaanus Müür.

Müüri sõnul on inimesed kogunemiskeelust aru saanud. „Esimestel päevadel ehk mitte niivõrd, aga nüüd saavad kõik aru, et nalja pole,“ ütles Müür. Läinud laupäeval Perakülas oli autosid palju, aga inimesed hoidsid eraldi.

Väljas on kolm patrulli, kes liiiguvad kahekaupa. „Kalakaitse, et rööpüüki ei oleks, inspektorid, kes hoiavad silma peal põllumeestel, looduskaitse,“ loetles Müür. Hoogu võtab särjepüük ja kalamehedki peavad hoidma pikivahet nagu kõik teised. „Eks me jälgime, aga ega kalamehed üksteisele väga lähedale tahagi minna,“ ütles Müür.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mare
3 aastat tagasi

“Väljas on kolm patrulli, kes liiiguvad kahekaupa. „Kalakaitse, et rööpüüki ei oleks, inspektorid, kes hoiavad silma peal põllumeestel, looduskaitse,“ loetles Müür.”
Arusaamatuks jääb, et põllumeestel hoitakse silma peal. Mis mõttes?

Loivaja
3 aastat tagasi

Inspektorid tehku ka kaladele selgeks, et üle 2 ei või koos olla! Trahvimine aitaks ka kalade hulgas korda luua.