Haapsalus hakkavad vastu võtma Tartu arstid

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kadri Englas. Foto: Eduard Laur

Kadri Englas. Foto: Eduard Laur
Haapsalu taastusravihaigla ja Tartu ülikooli kliinikum sõlmisid aprillis koostöölepingu, mis toob muu hulgas Haapsalu taastusravihaiglasse vastu võtma kliinikumi arstid.

„Vastavalt vajadusele kaasatakse kliinikumi arste neuroloogihaigla patsientide taastusravisse,” ütles Tartu ülikooli kliinikumi juht Priit Eelmäe.

Kliinikumi arstid hakkavad käima kohapeal, aga siinseid patsiente hakatakse suunama ka ülikooli kliinikumi. „Neuroloogid, neuro- ja käekirurgid, ortopeedid, meestearstid – androloogid ja uroloogid,” loetles Eelmäe.
„Kui on vajalik kirurgiline sekkumine, siis on seda mõistlik teha Tartus, mitte tuua arst Haapsallu,” ütles Eelmäe.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kuglimugli
4 aastat tagasi

See teave on mõeldud ainult taastusravihaigla patsientidele, kas Läänemaa inimesed võiks siis ka vastuvõtule saada saatekirjaga – ei taha uskuda, Tartu järjekorrad on väga pikad. nüüd on siis neil aega veel siia tulla …

uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Kuna kirjas on meestearstid siis nähtavasti hakatakse ka erektsiooniprobleeme ravima ja võimet taastama .Huvitav on kas partner peab endal kaasas olema või on raviasutuse poolt ja milline näeb välja hinnakiri ?

virtsukas
4 aastat tagasi

eks ole, selline teave inimestele tasuliseks lugemiseks

mamsel
4 aastat tagasi
Reply to  virtsukas

küsige aga artikli eest raha ja siis tagatipuks visiit 50euri, röntgen (ortop.)+ rahaline liigesesüst 25euri(apteegist retseptiga 3eurot), Mis te lollitate inimesi.