Haapsalust Tartu kliinikumi juhtima läinud Priit Eelmäe plaanib haiglas muudatusi

Haapsalu taastusravihaigla juht Priit Eelmäe. Foto: Arvo Tarmula
Tartu ülikooli kliinikumi juht Priit Eelmäe. Foto: Arvo Tarmula

Läinud sügisel Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse esimeheks asunud Priit Eelmäe on uues ametis astunud esimesed jõulised sammud. Ta ei varja ambitsiooni sadade tuhandete Lõuna-Eesti inimeste jaoks eluliselt tähtsat rolli mängiv hiiglane mitmes mõttes uueks luua, kirjutab Postimees.

„Esimene aasta on võtmetähtsusega,” nendib füsioterapeudi hariduse ja pika juhikogemusega Eelmäe – siis tuleb kõige olulisemad, aga ka kõige valusamad otsused ära teha.

Eelmäe sõnul on kliinikum juba aastaid muutusi oodanud. „Teatud aja tagant on mõistlik üksuste juhte välja vahetada, sama käib ka juhatuse liikmete kohta. Juba ainuüksi seetõttu, et kuigi inimesed on väga targad ja saavad hästi hakkama, tuleb organisatsiooni tuua uut energiat ja vaadet. Samas on oluline, et organisatsiooni sees oleks võimalik inimestel karjääri teha. Nii saame motiveerida oma inimesi, peame andma neile võimalusi,” ütles Eelmäe.

Enne Tartu kliinikumi juhtima minemist, juhtis Eelmäe Haapsalu neuroloogilist rehabilitatsioonikeskust.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments