Lääne Elu paberleht laupäeval, 28. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ettevõtted püüavad kriisiolukorraga kohaneda

Haapsalu uksetehas ja Helland Baltic püüavad hoolega oma töötajate ohutust tagada ja koroonaviirust tootmisruumidest eemal hoida, sest sellest sõltub ettevõtete saatus ja töötajate sissetulek.

Digisaamatus lükkab volikogu istungeid edasi

Rahandusministeerium soovitab märtsis ja aprillis linna- ja vallavolikogu istungid
ära jätta, samuti võib neid pidada kinnistena, kus arutatut rahvas ei kuule.

Svetlana Aug: praegune aeg läheb ajalooõpikuisse

Kaitseliidu Lääne maleva naiskodukaitse instruktor Svetlana Aug tõusis oma Käina kodus täna hommikul varavalges, et minna sadamasse politseile appi patrullima.

Kaks nädalat koduõpet

Õpetajad ja lapsevanemad räägivad, kuidas sujub arvuti kaudu õppetamine ja õppimine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lapsevanem
3 aastat tagasi

Arutatakse , millised pered vajavad abi? Küsimus ei ole selles , lastele on koolitoiduks eraldatud 1 eur riigi poolt. Mis reservi kasvatatakse laste toiduraha arvelt? Epideemia korral enamus kodusel tööl või tööta . Süüa peab saama. Kes vastutab määruse järgi?- vastus- koolidirektor otseselt . See raha on eraldatud lastele toidurahaks. Keegi ei pea käsi õieli seda raha paluma lisaks , see on VALITSUSE määrusega paika pandud. Kokk saab ju ikka palka praeguses situatsioonis,keegi ei sunni teda tööle aga ametnike asi on mõelda kuidas asi lahendada.
Paha lugeda sadat vabandust ametnike poolt.
Olge terved ja aidakem üksteist.

Maakas
3 aastat tagasi

Olukord on ikka päris hull, kui riik peab hakkama lapsi toitma, sest lapsevanemad ise seda ei suuda. Kas meil on sõjaaeg või?

koolijuts
3 aastat tagasi
Reply to  Maakas

Pole siin midagi imelikku. Riik on eraldanud raha koolilaste toitlustamiseks, siis peavad kohalikud omavalitsused seda korda täitma.

ema
3 aastat tagasi
Reply to  Maakas

Olen Maakaga nõus. Kui palju saab 1 euro eest poest teab igaüks ilmselt.Koolitoidus muutub euro oluliselt suuremaks, sest selle eest saab kõhu kõvasti täis.Kooliajal muidugi peab koolis sööma, sest pikk päev kodunt eemal, aga nüüd võiks ikka vanemad ise hakkama saama.Kas Lapsevanem teab, kui palju koolikokk palka saab?Katsume selle kriisiaja ikka sõbralikult ja mõistvalt üle elada!

Postimees
3 aastat tagasi
Reply to  Maakas

Ongi sõjaolukord…
Itaalias ja Hispaanias kaevatakse ühishaudu ekskavaatoritega tuhandetele päevas
See aeg on ka siin 2 nädala pärast…