Vaiko Vooremaa on Saaremaa meister

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vaiko Vooremaa. Foto Eesti Jahtklubide Liit

Vaiko Vooremaa. Foto Ott Kallas (Eesti Jahtklubide Liit)

Nädalavahetusel Saaremaal Orissaares peetud jääpurjetamise Saaremaa meistrivõistlustel klassides DN, Ice-Optimist ja Monotüüp XV võidutses DN täiskasvanute klassis Vaiko Vooremaa, haapsallane Ott Oolup koos Ott Kolkiga sai Monotüüp XV klassis teise koha.

Võistlusel osales 36 jääpurjetajat Eestist. Kahe päeva jooksul peeti sobivas purjetuules ära 10 võistlussõitu kõikides klassides. Laupäeval puhus tuul 5- 8m/s ja pühapäeval oli tuul nõrgem 1-3 m/s.

DN klassis võitis Haapsalu jääpurjetaja Vaiko Vooremaa. Teise koha sai Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Jaan Akermann ja kolmanda koha sai samuti Pärnu Jahtklubi jääpurjetaja Mihkel Kosk.

Klassis Monotüüp XV läks esikoht Saaremaa Merispordi Seltsi jääpurjetajatele Meelis Saarlaiule ja Urmas Kruusmäele. Teise koha said Saaremaa Merispordi Seltsi esindanud Ott Kolk ja haapsallane Ott Oolup. Kolmas koht läks samuti Saaremaa Merispordi Seltsi jääpurjetajatele Taavi Välissonile ja Priit Saarlaiule.

Järgmisel nädalavahetusel heitlevad jääpurjetajad Eesti meistritiitlile.

Ott Kallas

Eesti Jahtklubide Liit

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vanamees
9 aastat tagasi

Pärnu meister kaaaaa!