0

Läänemaa jalgpalliklubi kaotas 0:5

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Jalgpall Merilin KaustelLehemets(10)

Läänemaa jalgpalliklubi võistlushoos. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets/arhiiv.

Läänemaa jalgpalliklubi kaotas Viljandi jalgpalliklubi Tulevik duubelmeeskonnaga võõrsil peetud mängu 0:5.

Lühikeste söötudega ning väljaku viimasel kolmandikul kiireid äärevahetusi tehes lõi Viljandi esimese poolaja lõpuks Läänemaa jalgpalliklubi vastu 3 väravat, kirjutab Bert Rotberg Läänemaa jalgpalliklubi kodulehelTeisel poolajal lõi Viljandi meeskond veel kaks väravat.

Mitmest võimalusest, nende seas ka penaltist, hoolimata ei õnnestunud läänlastel ühtegi väravat lüüa. Kaotuse tõttu langes Läänemaa jalgpalliklubi Eesti meistrivõistluste teises liigas seitsmendale kohale. Viljandi JK Tulevik II tõusis üheksandale kohale.

Läänemaa JK Haapsalu eest mängisid Hendrik Siht, Kaarel Koel, Rener Uibopuu, Talis Tamm, Kristo Linder, Leonid Bragin, Aare Avila, Raiko Tähhe, Andres Dobõšev-Proosväli, Martin Salf ja Vladislav Šikirjavõi.

Läänemaa JK Haapsalu järgmine mäng on planeeritud 30. augustil kell 12 Haapsalu linnastaadionil FC Nõmme Unitedi vastu, kuid suure tõenäosusega muudetakse mängu algusaega kella 18 peale. Täpsem info selgub lähiajal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz