8

Viigi rand sai invasilla

Avatar

aivaronline

aivar@le.ee

Täna tõstis kraana Haapsalu Väikese Viigi randa ujumissilla invasportlaste ujumamineku hõlbustamiseks.

Vajadust silla järgi tunti juba ammu, kuid ideega tuldi lagedale aprillis, kui Rotijooksu korraldusmeeskond otsis projekti, mida osalustasudelt teenitud rahaga toetada. Tänu Rotijooksule sild paigaldatud saigi.

Lõpptulemus sai teoks siiski mitme erineva abikäe koostööl. AS Talot annetas tänavakivid ja paigaldamisega tegelesid praktika raames kutsekooli õpilased. Ujuvpontoonid tulid Cipax Eesti ASilt.

Juba hommikul oli rannas rohkelt ilma- ja veemõnude nautlejaid. Nauditi nii supeldes kui ka joogatades.

Vee temperatuur mõõdeti täna Haapsalu lahes 25C.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
.
.

.

viigi-usku
viigi-usku

J.K- vastupidi: lapsed on ujudes silma all ja lapsevanem saab tunduvalt kiiremini vajadusel ka talle appi rutata- selleks ei pea jooksma kilomeetreid merre. Ka ujuma saab rutem hakata, ei ea tegelema jalutamisega mudases lombis.
Silla asja peab veel vaatama, see ei ole veel ju valmis. Ärge rutake ajast ette!
Riietuskabiin maja akende all on natuke ebamugav. Linn on saanud suurepärase ajaveetmiskoha juurde, vaadates lastest keevat vett võib ju selle üle ainult rõõmu tunda!

invasild
invasild

Sild pole veel valmis, nagu silt rannas kuulutab. Lapsed küll hüppasid seal hea meelega juba. Rannas oli ka ratastooliga laps, kuid tema sealt sillalt kuidagi vette ja tagasi ei saaks – ei saa ju inimest üle ääre kukutada ja kes ta veest välja tõstaks?
Huvi pärast vestlesin invaliidi saatjaga, et milline sild oleks neile sobiv. Käsipuid olevat kindlasti vaja ja sild ise peaks ilmselt kuidagi laugelt vette sisse ulatuma? Ehk käsipuud ja redel vette minekuks veel tulevad? Ootame, näeme…
Viigi äärest lähim inva-WC asub vast rehabilitatsioonikeskuses? Teine prügikast kuluks ka Viigi randa ära. Aga vahva ettevõtmine igatahes, tänud tegijatele!

J.K.
J.K.
Kas oli hea mõte see sinna teha ? Kõrvalolev mererand oleks siiski olnud mõistlikum , et suvesuplejaid on palju ja , kui peaks juhtuma keegi hätta jääma, siis ka märgatakse .Selles väikeses augus pole vee kvaliteet kindlasti asi suurem, pealegi häriks lindude elu , kes seal alaliselt elavad ja toituvad, kuid suplejad löövad selle oma kölksatustega põhjaelanikud liikuma…kuidagi ligadi-logadi hea mõte valesse kohta…olen korra käinud seal suplemaminemise mõttega- ei iial, kui meri on seal samas läheduses ja hea tee viib suplusmõnude juurde, suur parkla, joogivee automaat ja tualett…kõike seda vajab inva veelgi rohkem, kui terve, kes jaksab ka koduni häda… Loe rohkem »
to reps
to reps

seal on kõik kinni kasvanud, pole mõtet sinna koeraga minna.Kahjuks linna poolt tehtud koerte mänguväljak annab ikka ka kõvasti soovida,sisuliselt pole seal midagi ja koerad seal eriti ei käi.Olen mõned korrad käinud,tühjus,ei kedagi.Väga kahju…

Kilu Soomest
Kilu Soomest

Uus kulturistide sild.

reps
reps

Seal käivad väikesed lapsed ka vees ja sa tahad minna sinna koera ujutama? Paralepas oli kunagi koertele mõeldud rand. Sai isegi seal koeraga käidud. Jaa jaa pikk maa, pole see ühti nii pikk. Korralik jalutuskäik. Peakski uurima, mis sellest saanud on…

Vallo
Vallo

Palju viigi vee temp on? 35? Kas seal on ohutu koera ujutada?

wpDiscuz