Digilevi TasutaTV näitab jalgpalli MM ülekandeid ETV HD-s

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

logoNeljapäevast on jalgpallisõpradel võimalik ETV HD-kanalil vaadata maailmameistrivõistluste otseülekandeid Brasiiliast parandatud kvaliteediga HD-formaadis. Üliselge pildi ja heliga otseülekanded on Digilevi TasutaTV kaudu jälgitavad tasuta üle Eesti.

Digilevi TasutaTV kannab populaarsete jalgpalli maailmameistrivõistluste ajal kogu ETV programmi üle parandatud HD-kvaliteedis kanalil ETV HD. HD-formaadis ülekannet näevad kõik tavaantenniga vastuvõetava vabalevi kanalite vaatajad, kellel on DVB-T2 digitüüneriga teler või digiboks. ETV HD jälgimiseks on vaja häälestada teler kanalile 497 (ETV HD). ETV HD kanali vaatamine on kõigile Digilevi TasutaTV kasutajatele tasuta ning kanali jälgimiseks pole vaja liituda ühegi teenusepakkujaga.

Digilevi TasutaTV pakkuja AS Levira võrguteenuste divisjoni juhi Tarmo Osmani sõnul on neil hea meel MM-i otseülekanded väga kvaliteetse heli ja pildiga vaatajateni tuua. „Jalgpall on Eesti kõige populaarsem spordiala ja HD-formaadis otseülekanded muudavad maailmameistrivõistluste jälgimise fännidele ja tugitoolisportlastele kindlasti nauditavamaks. Digilevi TasutaTV kaudu saavad võistluste otseülekandeid ETV HD-kanalil jälgida kõik Digilevi TasutaTV kasutajad, kas kodus, suvilas või sõprade juures,“ ütles Osman.

Üle Eesti õhus leviv digitaalne televisioon annab võimaluse jälgida jalgpallivõistluste ülekandeid ja ka teisi programme olenemata asukohast. Kaasaegsed seadmed nagu USB-vastuvõtja, süle- või tahvelarvuti võimaldavad telekanaleid vaadata ka näiteks looduses, metsas või järve ääres, ilma elektri ja internetiühenduseta.

Juhul kui ETV HD-kanalit programmivalikus näha pole, on soovitatav teha oma teleris või digiboksis uus kanalite otsing. Juhiseid selleks saab seadme kasutusjuhendist. Televaatajad, kellel puudub HD-resolutsiooni ja DVB-T2 formaati toetav teler või digiboks, nimetatud kanalit ei näe.

Digilevi TasutaTV on tavaantenniga vastuvõetav digitaalne televisioon, kus AS Levira pakub üle Eesti võimalust tasuta jälgida kõige populaarsemaid telekanaleid: ETV, ETV2, Kanal2, TV3, Tallinna TV ning France 24. Teenuse kasutamiseks ei ole vaja sõlmida täiendavaid siduvaid lepinguid. Infot Digilevi TasutaTV leviala ning sobilike seadmete kohta leiab veebilehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kommar
9 aastat tagasi

Mina küll ei näe ETV vs ETV HD piltidel mingit erinevust Starmanis kanaleid klõpsides.
http://www.ohtuleht.ee/584308/miks-ei-sara-jalgpalli-mm-eestis-hd-kvaliteedis
Kellele seda uudist vaja oli?

ormsö
9 aastat tagasi

pressikas ajab jama…sain Levirast sellise vastuse ” Tere

Kahjuks Haapsalu saatjast, mille levialas Vormsi on, ei edastata multipleks 7 signaali ja just sellele levib ka ETV parendatud kvaliteediga signaal.

Vabandan ning loodetavasti läheb meie katse pakkuda paremat heli ja pilti piisavalt edukalt ning ka Vormsis saab samad võimalused.

Tervitades,

TasutaTV klienditugi
http://www.tasutaTV.ee