0

30 staadionil algasid jalgpalliliidu suvelaagrid

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jalgpall Merilin KaustelLehemets(19)Foto: Merilin KaustelLehemets

Täna algasid 30 staadionil Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ja Rimi suvelaagrid, kus osaleb üle 900 poisi ja tüdruku. Sportliku nädala veedavad noored Narvast Kihnuni ja Võrust Kärdlani.

Esmaspäevast kuni reedeni vältavad laagrid Tallinnas (kuuel staadionil), Laagris, Keilas, Tabasalus, Kiilis, Kosel, Koerus, Viljandis, Põlvas, Tartus, Ülenurmel, Pärnus, Kihnus, Valgas, Haapsalus, Vinnis, Tamsalus, Võrus, Iisakul, Toilas, Väätsal, Ahtmes, Narvas, Kuressaares ja Kärdlas.

„Väga hea meel on selle üle, et huvi laagrite vastu on taas suur ning kaasa teevad erinevad Eestimaa paigad,“ lausus EJLi noorteprojektide juht Teet Allas. „Teisipäeval sõidavad kõik laagrites osalevad noored kokku pealinna, kus A. Le Coq Arena treeningkeskuses on neil esmalt kella 13 ja 15 vahel lõuna, seejärel kella 15st erinevad tegevused ja mängud. Õhtul kell 19 elatakse aga kaasa Premium liiga põnevusmängule Flora – Kalju.“

EJLi ja Rimi suvelaagrites osalevad sel aastal noored sünniaastaga 2002–2007 (tüdrukute laagrites ka sünniaasta 2001). Varasem kokkupuude jalgpalliga pole oluline.

„Laagritega pakume võimalust teha spordiga tutvust, veeta aega vabas õhus ja seda kõike mänguliselt. Seniste aastate jooksul on meil see õnnestunud – noorte pidevalt kasvav huvi on selle tõestuseks,“ märkis Teet Allas. Võrreldes läinud aastaga on huvi tõusnud 19%, võrreldes tunamullusega lausa 39%.

Kui praegu algas selle aasta esimene laagrinädal, siis teine toimub 11.–15. augustini. Lisainfot leiab jalgpall.ee lehelt.

Suvelaagreid toetavad Rimi, Nike, A. Le Coq, Premia, Haribo, FIFAA ja Taisto Bussid ning omavalitsused, kus laagrid toimuvad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz