Virtsu kool saab võrguplatsi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile südaöösel lõppes neljanda Credit24 Rahvaliiga konkursi Võrguplatsid korda! rahvahääletus. Peale hääletustulemuste kontrolli on selgunud need neli enim hääli kogunud kohta, kuhu lisaks žürii poolt valitud kaheksale kohale võrkpalliväljakud sel suvel tulevad. Enim hääli sai Virtsu kool.

„Pea nädal aega kestnud Võrguplatsid korda! konkursi rahvahääletus selgitas välja need neli kohta, mis tänu piisavale häälesaagile samuti võrkpalliplatsi varustuse endale kindlustasid.

Kõige enam kogus hääli Läänemaal Hanila vallas asuv Virtsu kool, kes on konkursist ka varasemalt osa võtnud.

Võrkpalliväljakud tulevad tänu rahva antud häältele veel Võrumaale Urvaste valda Uhtijärve külas asuva järve äärde, Pärnumaale Paikuse vallas asuvasse terviseparki ja Võrumaale Rõuge alevikku Suurjärve ja Kaussjärve vahelisele alale.

„Palju õnne kõigile platsi saajatele ja tänan kõigi korraldajate nimel ka igat avalduse saajat – meelt ei tasu heita, sest konkurssi plaanime jätkata senikaua, kuniks korrastamata platse Eestimaal leidub,“ ütles projektijuht Robin Ristmäe.

26. mail selgusid need kaheks žürii poolt väljavalitud kohta, mis said võrkpalliväljaku varustuse ilma rahvahääletusel osalemata. Võrkpalliväljakud rajatakse ka Kadrina paisjärve äärde (Lääne-Virumaa), Keava alevikku (Raplamaa), Liimala külla, Lüganuse valda (Ida-Virumaa), Järva-Jaani järve äärde (Järvamaale), Laitse külla, Kernu valda (Harjumaa), Muraste külla, Harku valda (Harjumaa), Klooga alevikku, Keila valda (Harjumaa) ja Õrsava külla, Värska valda (Põlvamaa).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments