Galerii: Läänemaa tantsupidu "Päikeseratas – Meie lugu"

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Fotod: Merilin Kaustel-Lehemets

Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (1) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (2) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (3) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (4) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (5) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (6) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (7) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (8) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (9) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (10) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (11) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (12) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (13) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (14) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (15) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (16) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (17) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (18) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (19) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (20) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (21) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (22) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (23) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (24) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (25) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (26) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (27) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (28) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (29) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (30) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (31) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (32) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (33) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (34) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (35) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (36) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (37) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (38) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (39) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (40) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (41) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (42) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (43) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (44) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (45) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (46) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (47) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (48) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (49) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (50) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (51) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (52) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (53) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (54) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (55) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (56) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (57) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (58) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (59) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (60) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (61) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (62) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (63) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (64) Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (65)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Reportaaž: Tants päikeserattal | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Merilin Kaustel-Lehemetsa galerii leiab siit. […]

Kui ilm on ilus, siis onka tantsupidu ilus | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Merilin Kaustel-Lehemetsa galerii leiab siit. […]