0

Põhikooli lõpetajad sooritavad emakeele eksami

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti õppekeelega põhikoolide lõpetajad sooritavad esmaspäeval emakeele eksami.

Esmaspäeval toimub kirjalik eesti keele eksam ja reedel matemaatikaeksam. Rohkem kui 11 000 põhikoolilõpetaja lõpueksamid algasid möödunud nädala kolmapäeval, mil toimus eesti keele kui teise keele eksami kirjalik osa. Kolmapäevast reedeni toimus eesti keele kui teise keele eksami suuline osa.

Vene keele ja kirjanduse, bioloogia, keemia, füüsika, geograafia, ajaloo ja ühiskonnaõpetuse eksamid toimuvad 11. juunil, nagu ka inglise, prantsuse, saksa ja vene keele eksami kirjalik osa. Võõrkeeleeksamite suuline osa toimub 11.-13. juunil.

Kokku lõpetab Eesti üldhariduskoolides tänavu põhikooli 11 454 õpilast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz