Swedbanki juht näeb Haapsalu protestis poliitilist võitlust

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Priit_Perens_4

Swedbanki peadirektor Priit Perens. Foto: Swedbank

Swedbanki peadirektor Priit Perens ütles intervjuus Postimehele, et Haapsalu kontori sularahavabaks muutmise vastaste protestide üheks põhjuseks on poliitiline võitlus.

„Sellisel teraval kujul kipuvad probleemid kerkima kohtades, kus toimub suhteliselt jõuline poliitiline võitlus erinevate rühmade vahel,” ütles Perens.

„See on mugav viis vastanduda ja näidata, et võimul olev seltskond ei tee piisavalt, et hoida panka või muud teenust, ja kuidas seda ikka teed, kui mitte läbi ajakirjanduse,“ lisas Perens.

Perens ütles, et enamik väljaspool Tallinna ja Tartut tegutsevad pangakontorid ei ole plussis.

„Me hakkame väikesi kontoreid sulgema alles siis, kui inimesed neid enam ei külasta,“ ütles Perens.

Swedbank lõpetab tuleval nädalal Haapsalu kontoris sularahatehingud. Swedbanki Lääne-Eesti regiooni juht Egon Jekabson põhjendas seda Lääne Elule antud intervjuus sellega, et Haapsalus pole lennujaama ega kruiisisadamat.

Swedbank on kaks korda pärast seda Jekabsoni sõnade eest vabandanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pd
9 aastat tagasi

Ainuke mida me teha saame on see et võtke kõik nii palu laenu kui saate andke enda maja üürile 100 aastaks. endale ostke uus. seejärel ärge seda pappi pangale tagasi makske ja kui kõik niivise teevad siis see svedpank eriti kaua siin regioonis enam elada ei saa ning tulevad uued ja huvitavamad pakkumised. Kui ka juhtub kohtutäitur kollitama siis ega ta muud teha ei saa kui müüb selle kinnisvara sentide eest mõnele su sõbrale maha läänemaal on üle ühe maja müügis keegi neid ei taha.

kojamees
9 aastat tagasi

kogu iva selles kokkuhoius ja inimeste surumine kaarditehingutele …. teenindusettevõtted ja kauplused maksavad iga tehingupealt pangale obrukit

P.
9 aastat tagasi

kontor on kõikjal ka kahjumis. nad teevad head. pane see ka kirja.

kodanik
9 aastat tagasi

Mida me siis kuulnud oleme: 1) pole lennukeid; 2) pole kruisereid; 3) Swedist ei võetud laenu; 4) linnapea ja maavanem ei teavitanud piisavalt rahvast; 5) käib poliitiline võitlus. Kas tuleb midagi veel?

Anonüümne
9 aastat tagasi

Mina mäletan,et kui pank tehti,räägiti rahvale,kuidas meil endal raha ei ole,ja skandinaavlased meid aitavad ja päästavad omalt poolt.

#
9 aastat tagasi

oravad.siilid.rebased,rotid.hundid,karud ja peibutuslinnud…-probleemi meil POLE!
ja kui on,siis on ,,mujalt ,, tulnud?

i.o
9 aastat tagasi

mina küll seda poliitilist võitlust ei näe. Poliitiline võitlus oleks siis kui käiks võitlus rahvavaenuliku panga sulgemise pärast aga ei käi ju. Aga võitlus käib selle nimel et see rahvavaenulik pank enda rahvast edasi rööviks. Karilaid ja Sukles sõuavad selle pangaga samas paadis. Pank ainult mängib siin pimedat ja kurti. Pärast kui sukles kokkuleppe pangaga saavutab siis saab seda reserveerida kui kangelastegu. Mis peamine see valimisreklaam ei lähe oravasarviku parteile mitte midagi maksma.

T.V
9 aastat tagasi

Kas pank ei ole rahast huvitatud? Väga kummaline mõte!!!! “Sinuga koos ja Sinu lähedal” moto on ju mõnitamine- viige raha kuhu tahate, see pole panga asi.

J.K
9 aastat tagasi

Kui Perens tahab, siis võtame teema maha. ..Pangad muudavad end ilma poliitilise võitluseta? see oleks ime!