Swedbank: Mitu lennukit tõuseb Haapsalust?

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Swedbank lõpetab sularahatehingud Haapsalus, sest panga meelest linna elanikud seda teenust ei vaja. 

Swedbank lõpetab Haapsalus ka valuutavahetuse.

„Mitu lennukit tõuseb Haapsalust õhku? Mitu kruiisilaeva siit stardib?“ kõlas Swedbanki Lääne-Eesti regiooni direktori Egon Jekabsoni vastus Lääne Elu ajakirjanikule, kes tundis huvi, kuidas peavad ilma valuutavahetuseta hakkama saama Haapsalu elanikud ja linna külastavad välismaalased, kelle kulutatud raha on suvituslinna jaoks eluliselt oluline sissetulek.

Jekabsoni meelest võivad haapsallased valuutat vahetada teistes linnades, kus on sadamad ja lennujaamad. Väljastpoolt eurotsooni tulevad turistid aga võivad eurosid võtta pangakaardiga automaadist.

Intervjuud Swedbanki ametnikuga loe Lääne Elu paberlehest!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Swedbanki juht näeb Haapsalu protestis poliitilist võitlust | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] sularahatehingud. Swedbanki Lääne-Eesti regiooni juht Egon Jekabson põhjendas seda Lääne Elule antud intervjuus sellega, et Haapsalus pole lennujaama ega […]

kanalüütik
9 aastat tagasi

Aga minul tekib küsimus et milleks meile üldse siia konnatiiki sellise vinge panga kontor, mida juhatab universumi direktor isiklikult? Kui ei tasu ära siis milleks te raiskate investorite raha heategevuseks?

Faktoloog X
9 aastat tagasi
Reply to  kanalüütik

Vastan Kanalüütikule: Haapsalus liigub veel natuke rahapuru. See vaja ljööragel kätte saada, muidu eestimaised tallalakkujad saavad nuuti, aga mitte präänikut ja võivad ka kohast ilma jääda.

Karl Marx
9 aastat tagasi

Aus vastus. Mitu lennuit ja laeva siis siit konnatiigist läheb? Keski poolt tõstatatud probleem on 100% pseudoprobleem. Karilaid tahab lihtsalt tähelepanu. Miks ta ei tegele Haapsalu volikogu esimehena tegelike meid tulevikus oluliselt mõjutatavate probleemidega nagu näiteks elanike ärajooksmine Läänemaalt- 10 aastaga-13%. Mulle ei meeldi ka see retoorika, et kõik mis hästi, seda teeb keskerakond ja teised parteid on halvad (kusjuures ise on samal ajal koalitsioonis reformiga) Eraettevõtetet tegevuse reguleerimine ei ole ühe poliitiku poolt õige. Las inimesed ise valivad- kas tahab kasutab Swedbank-i edasi, kes ei taha läheb mujale. Milleks selline nõme kampaania?

analüütik
9 aastat tagasi
Reply to  Karl Marx

Abs õigus, et Karilaid mängib ainullt populismi peale ja kaaslaseks on ka kod. Suur. Saaks Haapsalus nendest inimestest lahtikeda on n.ö. siia saadetud ehk siis läheks elu ka paremaks. Sukles on paras tüüp aga ta on oma elu seostanud Haapsaluga ja kuna on ärimees siis ega ta ennast ei unusta aga see on loomulik muidu oleks ta pervert või mingi sado-maso aga need Karilaiud, tuleks tõesti mõelda kuidas neist lahtisaada.

Sass
9 aastat tagasi

Päris ülbe vastus Jekabsoni poolt.

ridala kodanik
9 aastat tagasi

Kekserakond on alustanud tegudega aga reform vaikib naugu ikka.Miks?Kõik teised on sõna võtnud.Aga kesk on tubli,kuskilt peab peale hakkama.

Aga...
9 aastat tagasi

kuidas käituda siis kui mu käes on rahatäht (euro) mida ei võeta poes vastu, sest on kahjustada saanud?

Vastastikune ebasümpaatia
9 aastat tagasi

Kui Swedpangal pole Haapsalut vaja, pole ka Haapsalule seda äbarikku rahaahnet ljöra-bljörade tallqalakkujat vaja. Nordeapank maksab Eesti riigile makse oma äritegevuselt, mida Swedikad ei tyee.
Ignorwwrime siis ka meie neid.