1

Kutsekooli aulas on õpilastööde näitus "Istun, kus tahan!"

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kõigil huvilistel on võimalus 2.-6. juunini külastada Haapsalu kutsehariduskeskuse peahoone aulas näitust "Istun, kus tahan!" tisleri, sadulsepa ning mööblirestauraatori eriala õpilaste sellel õppeaastal valminud töödest.

Õpilasi juhendasid õpetajad Janne Muuli, Marek Tarkin, Ülle Kübarsepp, Margus Krips, Aare Mehiste, Epp Klimenko ja Uve Uustalu.

Fotod: HKHK

hkhk2 hkhk3 hkhk4 hkhk5 hkhk6

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tore
tore

Nobedust ning jaksu HKHK noorte kuldsetele kätele ja nende õpetajatele.

wpDiscuz