Läänemaa Reformierakonda juhib edasi Lauri Luik

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lauriluikrk2011
Lauri Luik. Foto: www.lauriluik.ee
 
Reformierakonna Läänemaa maakondliku organisatsiooni juhiks valiti teisipäeva õhtul tagasi riigikogu liige Lauri Luik, teatas Reformierakonna Läänemaa arendusjuht Tõnu Parbus.
 
Luige sõnul on Reformierakonna lähim eesmärk võita Euroopa Parlamendi valimised, et Eesti inimeste huvid oleksid kindlalt kaitstud ka Euroopas.
 
„Väga oluline on hea tulemuse saavutamine ka riigikogu valimistel, et jätkata Eesti julgeoleku eest seismist, maksukoormuse alandamist ja ettevõtluskeskkonna parendamist ning jätkuvalt seista lastega perede ja vähekindlustatute parema käekäigu eest,” ütles Luik.
 
Oma visiooni tutvustades ütles Luik, et Läänemaa kontekstis on olulise tähtsusega raudteeühenduse taastamine Tallinnaga, see aitaks kaasa kohaliku elu arengule. 
 
Reformierakonnal on Läänemaal piirkondlikud organisatsioonid kõigis omavalitsustes. Kokku on Reformierakonnal Läänemaal 300 liiget.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Johannes
9 aastat tagasi

Euru valimiste võitja! Vanaema rahapuu kasvab mis mühinal, korjad kilekotti, viid parteikontorisse ja asi see valimisi võita! Võitjale Brüsselisse sõitjale “koduigatsustasu” koos lugematute lisatasudega veel preemiaks pealekauba garanteeritud. Võidu ihalejad eesotsas “foolimmütsi mehe”, Jänku Juta ja muude väiksemate asjapulkadega traavivad mõõda maakonda, lubavad maad ja ilma kokku, mõni isegi julgeb uut “Lendavat Läänlast” Talina ja Haapsalu vahele, et pidada valija häälte püüdmiseks väga tähis olema.

mida?
9 aastat tagasi

Võita valimised? Sellega,mis Eesti eluga te teinud olete,loodate nüüd valimisi võita? Kas kahe jalaga maa peale ei võiks vahelduseks astuda?