Noarootsi vald lõpetas Österby sadamas parkimistasu nõudmise

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Österby muul. Foto: Arvo Tarmula

Noarootsi vallavanema Triin Lepa sõnul otsustati lõpetada Österby sadama parkimistasu nõue.

4. aprillil kehtestas Noarootsi vald Österby sadamas 5eurose parkimistasu, mis oli Triin Lepa väitel mõeldud katma kulusid, mille tõid kaasa sadamat külastanud kalurid.

"Näiteks eelmisel aastal juhtus nii, et sadamas oli 150 autot ning see jättis oma jälje," põhjendas Lepp. Vallavanema kinnitusel ei olnud tasu mõeldud kellegi kiusamiseks. Sellega kaeti sadama territooriumil tehtud koristus- ja heakorratööd ning maksti töötasu parklavalvurile.

Ametlikult kehtib tasustatud periood sadamas 8. maini, kuid Triin Lepp ütles, et tegelikult ei ole parklas valvurit enam selle nädala algusest. "Kalamehi on nüüd märgatavalt vähemaks jäänud ning otsustasime asjale veidi varem lõpu teha," lausus Lepp.

Vallavanem ei soovinud avaldada, kui palju Noarootsi vald Österby sadama parkimistasu pealt teenis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jass
9 aastat tagasi

Eks see müük oli seal paras tsirkus, mõni pidi maksma, mõni mitte.
Huvitav miks ei soovita avaldada…

HRT
9 aastat tagasi

Avalik piletimüük, salastatud käive? Poleks ju midagi imelikku, kui summa välja öeldakse. Sest tore, kui tõepoolest saadakse osa suurtest kuludest tagasi.