Kestvuskrossilt tuli läänlastele kaks esikohta

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Motokross. Foto: Tõnis Krikk

 

Potsepa karjääris Pärnumaal peeti järjekordne EMV etapp kestvukrossis ning Lääne MK sõitjatele jagus kaks klassivõitu, kirjutab Läänela spordiliidu lehel Hannes Prikk.

 

Soolomootorrattaid oli stardis koguni 138.  Start ebaõnnestus Kert Pääbol, kes ei suutnud mootorit käivitada ning alustas sõitu võistlejaterivi lõpust.

 

Tolmune rada tegi sõidu raskeks, kuid lõpuks suutis noormees lõpetada sõidu üldarvestuses viiendana. E1 klassis tuli Kerdile aga kindel etapivõit.

 

“Loodan, et suudan ka järgmistel etappidel poodiumi kõrgeimal astmel olla ja vaatamata esimese etapi ebaõnnele ka tiitli nimel võidelda, “ kommenteeris Kert.

 

Veteranid +40 klassis hoolitses poodiumi kõrgemima astme eest Reio Engman, kes tegi jällegi targa sõidu ning oli ka üldarvestuses kõrgel 9. kohal.

 

Potsepal olid võistlusjoonel ka Norman Madiberg, kes ületas finišijoone 12. kohal, Indrek Tomingas, kes jäi 51. kohale ning Argo Laherand, kes lõpetas sõidu 65. kohal. Kiireim mees soolotsiklil oli seekord Jüri Triisa.

 

Hannes Prikk

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
abercrombie champs elysees
9 aastat tagasi

Hollister pas cher Magasin, Site Officiel de Hollister France,Réduction de 85%,Livraison Gratuite!!2013 Nouveau Vetement Hollister France Soldes
abercrombie champs elysees

pull hollister
9 aastat tagasi

Sacs hollister personnalisables à partir du site Zazzle.fr. Choisissez votre sac préféré hollister parmi des milliers de designs disponibles.
pull hollister

vaatleja
9 aastat tagasi

Tore et motospordist ka väike nupuke ära tuli. Kuid Kert esindas Balti matsil Eesti koondist motokrossis, sellest kahjuks mitte piuksugi !