0

ERR avas täna valimisportaali

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Alates tänasest on võimalik ERRi valimiste portaalis vaadata 60 Euroopa Parlamendi kandidaadi viieminutilisi intervjuusid.

ERR-i juhatuse liige Hanno Tomberg ütles Vikerraadio saates "Vikerhommik", et intervjueerijateks valiti Balti filmi- ja meediakooli tudengid, kes kogenud poliitikuid küsitledes pakkusid omamoodi uut värskust.

Tomberg rääkis, et uuendused ootavad ka valijakompassi. "Valija saab oma vaateid võrrelda valijakompassiga, kus seekord on arvesse võetud kõigi Euroopa riikide erinevate poliitikute ja poliitiliste jõudude seisukohad," ütles ta.

Eesti televisioonis on plaanis neli teledebatti, kolm erakondadele ja üks üksikkandidaatidele ning see kulmineerub kõik esinumbrite valimisväitlusega päev enne valimisi. Debartid on kas Vikerraadios ja Raadio 4.

Euroopa Parlamenti kandideerivast 88 inimesest tuli valimisportaali intervjuud salvestama 60.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz