Haapsalus tõi politseinike ründamine kaasa kriminaaluurimise

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalus sattus möödunud nädala lõpus kriminaaluurimise alla noormees, kes ründas kaht politseinikku.

Kuriteoni viinud sündmused said alguse 17. aprillil kella 22.50 ajal Kastani tänaval, kus 30-aastane politseinik ja 40-aastane abipolitseinik olid patrullimas. Korrakaitsjad otsustasid kontrollida garaažide juures olevaid noorukeid, kuna näis, et nad võivad olla alkoholijoobes.

“Üks noormees muutus aresiivseks ning korrakaitsjad soovisid ta viia jaoskonda isikuandmete kontrollimiseks. Rüseluse käigus said korrakaitsjad kergelt vigastada,” rääkis Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja BNS-ile.

Politsei alustas juhtunu asjus kriminaaluurimist karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb korrakaitsja ründamist ja võib kohtus süüdimõistmisel tuua süüdlasele kuni viieaastase vangistuse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nja
10 aastat tagasi

HAAPSALU POLITSEI ONGI ALLA IGASUGUSE ARVESTUSE! AINUKE, MIDA NAD OSKAVAD ONGI NOORTE PEKSMINE JA LASTE TERRORISEERIMINE! KUI AGA VAJA NARKARID KINNI NABIDA- SEDA NAD TEHA EI JULGE, SEST KARDAVAD KÄTTEMAKSU! KRDI ARGPÜKSID!

Kunn
10 aastat tagasi

Mu sisetunne ütleb, et tegu oli naispolitseinikega. Pole mingi ime, kui noored nad prsse saadavad. Ja kui need omakorda üritavad mõnda tüüpi kaasa viia ja too vastu puikleb, siis saavad vigastada pöidlad, kunstküüned ja ka rinnahoidja võib lahti rebeneda. Viimase puhul algatatakse kindlasti kriminaalmenetlus seksuaalse vägivalla paragrahvi alusel.

Austaja
10 aastat tagasi

Respekt sellele vennale@

Teadja
10 aastat tagasi

Politseinikud ,olete mehed voi nannipunnid?Fööniga poosas istute aga tatikate käest ssaate yle kurgi.Häbi!