Taavi Rõivas: õige pea ei tea keegi Ratase nime

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Riigikogu liige Taavi Rõivas ütles teisipäeval Lääne Elu toimetuses käies, et endise peaministrina avanevad Brüsselis tema ees uksed, mis tavainimesele suletuks jäävad.

Riigikogu liige Taavi Rõivas ütles teisipäeval Lääne Elu toimetuses käies, et endise peaministrina avanevad Brüsselis tema ees uksed, mis tavainimesele suletuks jäävad. Arvo Tarmula

Teisipäeval Haapsalus käinud endine peaminister Taavi Rõivas (Reformierakond) rääkis, et õige pea ei mäleta enam keegi peaminister Jüri Ratase nime, sest teatakse vaid perekond Helmeid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
noh
4 aastat tagasi

Poliitbroilerite arv kasvab, see on paratamatus. Mõned suudavad end ka sisukaks mängida. Enamus poliitbroileritest on siiski sissesöödetud söödaga samaväärsed, eesotsas Taavikesega.

Aleks
4 aastat tagasi

Minister Martin Helme saabus eile Brüsselist kahepäevaselt Euroopa rahandusministrite ehk Ecofin nõukogu koosolekult ja märkis, et tema vahetud kogemused lükkasid ümber Eestis levitatavad müüdid.

Helme: “Eesti meedia viimaste nädalate ja kuude kajastuse põhjal võib jääda mulje, nagu oleks Eesti meie erakonna valitsuses osalemise tõttu muutunud paariaks, pidalitõbiseks, kellega keegi ei taha enam rääkida. Võin oma värske isikliku kogemuse põhjal öelda: mitte midagi taolist.”

...
4 aastat tagasi

Hmm..aga ikkagi, Lääne Elu kirjutage sellest ka täpsemalt,et mis seal väljamaal Taavikesega ikkagi juhtus? Kes-kelle külmkapi vahele surus ja mis põnevat veel toimus? Taavi sai ju selle teoga väga kuulsaks, nii et minu kommentaare ei ole mõtet suurt kustutada, inimeste mälu ei ole nii lühike kui arvate olema!

Sass S.
4 aastat tagasi

Hea meeldetuletus – hääletatud ja nimeks H……. !

paneb mõtlema
4 aastat tagasi

Uksed avanevad ??? Taavi Rõivas kaua Peaministri toolil istus,et nii kindel endas on ???Valijad vast ikka ise mõtlevad keda valivad!Selline enda kiitmine küll kasukd ei tule!

arvamus
4 aastat tagasi

Kas selline on häälte kogumise viis teha EKRE-t maha?Kaldun arvama,et Taavi Rõivas hoopiski sellisel viisil annab valijatele just suuna EKRE -t valida!Neid komme jõuab iga inimene ise poest osta!Mida Türi Lillelaadal jagab!Häbi!

Karnau moto
4 aastat tagasi

Keerake see Lääne Elu kinni!

Tolmu Ahv
4 aastat tagasi
Reply to  Karnau moto

Tule mõistusele- LE on väga hea leht.Vahetust vajaks võib-olla peatoimetaja, kes on väga sotside poole kaldu.

Tom
4 aastat tagasi

Sinu peaministrina kokkukeeratud käkke ei unustata õnneks kunagi

Mis
4 aastat tagasi

sa Röivas parem oled? Mitte pennigi

Ats
4 aastat tagasi

Kes on Taavi Rõivas ? Ei mäleta .