Järgmisel nädalal algavad valimised

Valimised. Foto: Malle-Liisa Raigla

Europarlamendi valimised on tuleval pühapäeval, 9. juunil, kuid hääletus algab juba esmaspäeval.

Eesti seitsmele europarlamendi kohale kandideerib kokku 78 kandidaati. Suuremad erakonnad Reformierakond, Keskerakond, sotsiaaldemokraadid, Isamaa, EKRE, Eestimaa Rohelised, Eesti 200 ja Parempoolsed on kõik välja pannud üheksaliikmelise nimekirja. Lisaks kandideerib europarlamenti üks inimene organisatsioonist Koos ja viis üksikkandidaati.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nagu alati
1 kuu tagasi

Hurraaa, EKRE toetus langeb pidevalt!

pole
1 kuu tagasi

vahet, mida õhumüüjad lubavad, peale pühapäeva unustatakse kõik

Kerly
1 kuu tagasi

Vali keda tahes, ikka läheb aina sit.maks.

täna
1 kuu tagasi

sai juba valida maxima viinaleti ees mida soovid, ei pidanud järgmist nädalat ootama

Vot siis
1 kuu tagasi

Nüüd siis ole näha, kas rumal valija lähtub haugimälust või laseb sama lollusega edasi. Koalitsioon peaks 0 häält saama selle jama eest, mis nad riigis oma ebapädevuse ja saamatusega on saavutanud, et mitte saama võimalust oma häält Euroopas võimendada. Veel parem kui hääletus vähese osavõtu tulemusel läbi kukuks, siis saaks Eesti poliitiline tasand äkki aru, et rumalad poliitikud ja nende lollid otsused ei ole kantud ühiskonna ja riigi huvidest, pigem hävitavad seda.

Jaan.K
1 kuu tagasi

Reg nr 168 MIKE CALAMUS

Maakas
1 kuu tagasi

Loodame siis rahva tervele mõitusele, mis seisneb selles, et loobutakse e-valimisest. Kes soovib ausat tulemust, mingu valmisjaoskonda ja hääletagu nii nagu kogu maailm teeb.

Jaanus
1 kuu tagasi
Reply to  Maakas

Loota ei tasu. Siit tuleb ikka sama seltskond nagu alati.Eestlane on juba niisugune, ainult piitsuta ja ta palub veel juurde.Mina ei looda enam midagi.

keda
1 kuu tagasi

kotib